• Forsiden
 • Add meg
 • 0

  - Skjønnhetstips hver jente burde vite-

  Inspirert av: Buzzfeed og diyncraft


  Det er enklere å skjule mørke ringer og poser når man kan bruke concealer skikkelig. I stede for å punktere på concealer i en buende mønster under øynene dine, gjelder det å stryke concealeren i en trekant form. Bare prikk den på under øynene dine og blande nedover i trekant form. Det vil perfekt dekke opp de mørke ringer og poser og gi deg det utseendet du ønsker.  - via somemakeupbeforeyougo


   

  Leppestift på tennene har plaget kvinner i århundrer. Det er irriterende å finne ut at man har flekker av lebestiften på tennene. En flott måte å unngå er å stikke fingrene innenfor leppene, samtidig som du påfører lebestiften på leppene. - livegorgeous


  Hvis du har brukt opp eyelineren og du har det travelt, kan du bruke mascara i stedet. Bare gni en eyeliner børsten over mascara børsten og deretter linjer rundt øynene. - via thebeautydepartment


  Hvit øyenskygge er et godt valg hvis du virkelig vil øynene dine skal skille seg ut. Med å legge et lag hvit øyenskygge på øyelokket, og deretter legge til de fargene som du ønsker. Den hvite vil også holde de andre fargene fra å forsvinne av før slutten av dagen, og du kan selv legge hvit til toppen av lokket av pannen for å virkelig pop-up effekten. - via livegorgeous  Du trenger ikke å bruke falske vipper for at øyevippene skal se lengre ut. Man kan oppnå det samme ved bare å dyppe en q-tips i babypudder og kjører den over vippene etter at du har brukt et lag med mascara. Deretter gjelder det andre lag med mascara, noe som gir vippene en mye lengre og fyldigere utseende.


  En. Samle all håret opp i en høy hestehale på toppen av din krone. Fest med en strikk. 

  To. Del hestehales ender i to seksjoner og bruke begge hendene for å vri hver del ned til endene. 

  Tre. Pakk hver vri i motsatte retninger rundt basen av elastisk. Sørg for at hver vri er pakket rundt jevnt. 

  fire. Fest med hårnåler


  Med bare en akryl top coat, akryl gel og du favoritt spiker farge, kan du lage din egen skjellakk manikyr og spare en liten formue over hva det koster på salongen. Bare bruke gele, etterfulgt av negelakk med din farge og deretter top coat. Manikyren vil vare opp til to uker og ser skinnende hele tiden.
  via paperraindrops
  Hold en gammel kredittkort eller visittkort over de øvre vippene og vrikker børste vekk frem og tilbake ved røttene. 


  ....Noen ganger når du er i et rush, kan man ved et  uhell få sminke på skjortekragen (klærne) . Foundation kan være spesielt vanskelig å fjerne. Bare påfør litt av barberskum på flekken og tørk bort med en fuktig klut. Den barberskum fungerer perfekt, ikke vil skade dine klær og best av alt, man slipper å skifte før du reiser.  0

  -Taste for you - party in your mouth-


  Hei hei! 

  Er du den som er avhengig av å ha noe i munnen, kanskje æ kan tipse dæ til en ny bestevenn? nemelig Blink mints!

  Gjennom LinkenShare har æ fått muligheten til å teste ut Blink mints og si min mening om de, smakene æ skulle teste var disse herlighetene:

  Det er tre smaker i butikken i dag, det er peachberry, cola og lakris, det kan hende det kommer flere smaker. Pink grapefruit og sweet champagne er nye, de er an av smakene som kanskje kommer ut. Dropsene oppbevares i smarte, små bokser, som er laget av metall med et unikt design til hver smak, akkurat nu er det 28 smaker som finnes, de er også sukkerfrie. Jeg har også latt familie og venner smake på disse, for at det skulle bli en vurdering fra forskjellige syn. 

  "Smeltet på tungen"? Denne smaken var veldig friskt og god, den fikk fem diamanter fordi den var endel syrlig i begynnelsen, og fruktsmaken føltes uekte (tilsetningsstoffer). Ellers var den topp!

  Øyenfall? fikk en sommerlig følelse av designet, fargen passet godt til dropsene.
  Var dette noen for deg? Jupp, den har en frisk farge og smak, dette minner meg om sommeren.

  "Smeltet på tungen"? Uff, nei. Den var utrolig tørr, og veldig syrlig, men som man vet er frukten det. Er ikke så glad i ting som er veldig syrlig, derfor falt ikke denne i smak.

  Øyenfall? Er ikke så glad i fargene og mønteret, hvis jeg hadde sett denne i butikken, trur æ at jeg ikke hadde valg den.
  Var dette noen for deg? Boksen var ikke fin og dropsene var ikke så gode, så dessverre. 


  "Smeltet på tungen"? Dette var virkelig smelt på tungen, æ e glad i cola. De har gjort en godt arbeid med å få smaken lik cola.

  Øyen-fall? Likte fargen og mønsteret, det passet til navnet. 
  Var dette noen for deg? Selv liker æ cola, og cola-dropsene svarte til forventningene, men selv om fargene passer til navnet, burde mønsteret være mer spennende, fordi den ble kanskje kjedelig, ved første øyekast.  

  "Smeltet på tungen"? Bra jobbet med å få lakris smaken, selv er jeg ikke glad i lakris, men like dropsen veldig godt.

  Øyen-fall? Æ hadde ikke kjøpt dette pga mønsteret, fordi æ følte dette ble endel guttete, men fargen var en god match til navnet.
  Var dette noen for deg? Som æ sa er jeg ikke noe lakris-person, æ hadde aldri kjøpt denne smaken/boksen av meg selv. Etter å ha smakt den var den overraskende god smak!  "Smeltet på tungen"? Denne var jeg litt skeptisk, pga navnet, trudde det skulle smake champagne, men da jeg luktet var det "tutti frutti" lignende smak. Når jeg smakte fikk jeg brusing og tutti-frutti smak, synes ikke det var noe.

  Øyenfall? Lekkert og sikkelig glam over seg, veldig pent!
  Var dette noen for deg? Designet var skikkelig friskt og gjør meg glad, jeg ville ha kjøpt denne for design men ikke for smake. Den var ikke noe for meg, selv om jeg ikke liker så godt tutti-frutti, ga den ikke noe positivitet, men jeg likte konseptet med brusingen.
  Noe som hadde vært kult om de hadde laget en boks med f.eks 3 forskjellige smaker, sånn at man kan bli "overrasket" over hva man får smake. og da får man litt forandring, det kan være litt kjedelig å spise det samme eller kjøpe flere bokser, også slipper man å ha 6 bokser i vesken/lommen.     En annen ting er at man kan bruke boksene til noe annet, fordi man kan ta av lokket, som man kan legge andre drops eller tabletter.    Har du prøvd Blink Mints før?

  1

  Gå uten telf, gir rent vann


  Med at du IKKE rører telf for 10 minutter fir EN DAG AV rent drikkevann FOR et barn i nød! i UNICEF TAP-prosjektet har vært med å øke tilgangen til rent vann for barn over hele verden siden 2007 .  Det er et mobilt nettsted- app ( du trenger ikke å laste ned noe ) som kan fortelle når telefonen ikke er i bruk . For hvert 10. minutt du lar telefonen alene , vil Armani gi en dag med rent drikkevann til et barn i nød . Ifølge UNICEF ,  har 768 millioner mennesker mangel på tilgang til trygt, rent drikkevann , 2,5 milliarder mennesker lever uten gode sanitære forhold og 1400 barn dør hver dag av sykdommer knyttet direkte til forurenset vann og mangel på grunnleggende sanitære forhold .Millioner av barn mangler rent vann . Jeg har gjort det, jeg synes det er en utrolig bra mulighet å hjelpe noen på så "enkel" måte, men gi så mye! ♥ 

  Hvor lenge kan du gå uten noe langt mindre viktig ... som telefonen din ?

  Besøk hjemmesiden til UNICEF TAP-prosjektet  (<- link) på telefonen din og komme i gang !


   

  0

  Er det valentine dag?

  (Skrev tips i fjord og tenkte at æ kunne reposte.)  her er 7. tips som du kan gjøre på valentines dag 

  her u go ->

  1. Tenn lys!
  Levende lys kan skape en veldig romantisk stemning. Tenn mange stearinlys og slå av alle elektriske lamper.

  2. Skriv et kort.

  I den tiden vi lever i går kommunikasjon stort sett over sms, e-post eller sosiale medier i stedet for brev. Send et gammeldags håndskrevet brev eller skriv i det minste ett søtt valentinskort du kan overrekke personlig. Dette er en romantisk måte å fortelle noen at du er glad i dem på og slike ting blir tatt vare på og husket i motsetning til en sms.

   

  3. Kjøp en gave.
  Denne er veldig enkel, finne noe personlig?

  4. Lag mat!
  Å lage god mat til noen du er glad i kan være kjemperomantisk. Enten du disker opp med både hovedrett, forrett og dessert eller bare lager noe enkelt er dette en god erstatter for en eventuell gave. Å organisere en middag for to hjemme er mer imponerende og personlig enn et besøk på dyr restaurant. Hvem setter ikke pris på god mat?  5. Blomster.
  Å gi blomster er kjemperomantisk og en veldig klassisk valentinsdagsgave. Man kan enten overrekke blomstene elv eller man kan bestille levering på døra. Et søtt kort er det perfekte tilbehøret!

   

  6. Film.
  Se en romantisk fiilm sammen: Her er noen tips:
  1. Fireproof
  2. Valentines day
  3. Love actually
  4. The holiday
  5. PS I love you
  6. Beautiful creatures
  7. Skjarmer!

  Valentinsdag er en perfekt annledning til å friske opp forelskelsen. Gi komplimenter, klemmer og kyss i drøssevis! 
  Hva synes dere om tipsene?
  Har dere noen gode ideer?

   (http://kristinabe.blogg.no/1329140555_valentinsdag.html)

  0

  empty'?

  GOOOOD MORGEN! Håper dere har sovet godt 

  En ny dag og nye muligheter, så derfor tenkte jeg at jeg kunne starte dagen med å komme med tips til hva du kan blogge, hvis du er en av de uhelige som får skrivesperre, som jeg av og til (ofte) har. Skal hive meg rundt og gjøre meg klar for bussen, skal være en flink "skoleelev" å dra to timer før for å arbeide med lekse, thiii.

  Ha en trivelig dag! 


  1. Blogg om et tema som interesserer deg.  Blogg om et tema som interesserer deg og som du brenner for. Gjør du det har du alltid noe å dele med dine lesere om emnet som du kan mye om.

  2. favoritter. Skriv og ta med bilder (det gjør at innleggene får mere liv) av favoritter i klesskapet, smykkeskrinet, som topp 5 favoritt sko. Eller kan man skrive om top 10 filmer eller spill.

  3. tips, tips og mer tips. Mange liker å få tips. Det kan være om ulike matretter, brae sminke- eller hår produkter, tips for trening eller reise elle musikk. Man kan også blogge om plasser på nett som du ambefaler. 


  4. TAKE the picture. Hvis du er veldig glad i å ta bilder som meg. Ta gode bilder av foreksempel av dagens avtrekk eller andre ting som inspirerer deg til å ta bilde. Kanksje du blir en inspirasjon for noen andre.

  5. Konkurranse. Det trenger ikke absolutt være sånn at man bruke penger for premie, hvis du har noe klær du aldri går lenger med, da kan du la det være premier.  

  6. selge. Har du rekke klær du aldri har bruk, lag et lite salgsinnlegg, du tjener på det med at du får mere plass til overs i klesskapet og tjener penger på, også slipper man å sløse med å kaste ting, men istede gi det videre. 

  7. innkjøp. Hvis du har vært å handlet, kan du blogge om innkjøpet. 

  8. Videoblogg. Det er ingen grense for hva du kan videoblogge om, det blir en forandring fra et innlegg med tekst. 

  9. "Ti ting du ikke visste.... Det kan være "ti ting du ikke viste om mæ" eller noe i den duren, det er en måte og la leseren bli bedre kjent med deg. It can be fun!

  10. Din dag. Du kan skrive om dagen din, husk å ta med kamera - renger ikke å være en speilerefleks, det kan være telf din, det er bedre enn ingen bilder i et innlegg. 

  11. Står du fast. Og får skrivesperre, prøv å hent inspirasjon fra andre kilder (bloggere, bildenettsted.) 

  0

  i'm so sorry

   

  Det er ikke alltid like lett å be om unnskyldning. 

  Noen ganger er det viktig å si unnskyld. Problemet er at dette i stor grad handler om å blottlegge seg selv, og innrømme egne feil. Du har tråkket i salaten. Det var aldri meningen, men du har gjort eller sagt noe du gjerne skulle kunne skru tiden tilbake og endret på.  Men hvordan si unnskyld på en god måte? her er noen tips om hvordan man kan si unskyld på. Den beste måte å gi en unksyldning er det som kommer fra hjertet og deg! 


   

  1. Oppriktige unnskyldninger har større sjans for å bli godtatt

  De som motar unnskyldningen merker om det er ærlig eller ikke. hvis du vet at du ikke klarer å gi en oppriktig unnksyld er det best å vente eller la være. Når man skal gi en oppriktig unnksyldning innrømmer du at du har gjort noe galt og tar ansvar for det.


  2. Jo større overtrampt, jo viktigere er det med en oppriktig unnskyldning
  Dette kommer kanskje ikke som noen overraskelse, men hvis overtrampet er stort er det desto viktigere med en oppriktig unnskyldning. Med andre ord behøver du kanskje ikke å gå rundt og unnskylde ethvert "feil", så lenge du passer på å beklage de store.  3. Ikke unnskyld den andres følelser

  Det er viktig å beklage for sine egne handlinger og ikke andres følelse. Ofte kan det hende at man prøve å komme med en unnskyldning, men det blir noe som dette "Jeg beklager sterket på at du føler det sånn". Det er ikke mange somkan føler at dette er en oppriktig unnskyldning...


  4. Gi rom

  Det kan i noen tilfeller lurt å vente med å gi unnksyldning til "stormen"  og følelsene har lagt seg, derimot ikke vent i 2 uker før det kommer!

   

  5. Vær spesifikk

  Ikke gå rundt grøten som dumme ting du har gjort i livet osv, og ikke snakk deg frem som om du er en dårlig person. Si det du mener og hva du beklager deg for, det er det beste.

   

  6.Ikke bruk ordet "men":

  "Unnskyld det var dumt av meg, men..."

  "Unnskyld, men du proverserer meg mye."

  "unnskyld, men du var bare så treg og æ hadde dårlig tid."

  Det kan virke rart eller dumt men ordet "men" kan noen gang overrampe det du sa rett før, som oftest blir det du sa etter "men" som blir stående som det du engentlig mente. Jo mer man forsvarer seg jo svakere bli på en måte unnskyldningen din, ta heller ansvar for det du egentlig gjode.


  //insperasjon av 03:30    

  2

  Tips til gutter!

  // Inspirert av Sofie Kvelland, Agnes og Maddelen

   

  Det med jenter og følelser er kanskje vanskelig av og til, vi kan jo vare komplisert og er sårbare. Derfor tenkte æ å lage et innlegg om jenter og hva liker gjør, selvfølgelig er det noen punkter ikke alle jenter er enig, men de fleste ^^ Jeg sier ikke at den perfekte gutten skal være akkurat SÅNN, det er altids noen spessielte særtrekk hos enkele gutter.


  1.  Jenter flest liker god morgen og god natt meldinger! Det trenger ikke være en hel "bibel", Én enkel God morgen, god jenta mi Kan lyse dagen for henne og God natt peneste kan få henne til å drømme de fineste drømmer og sove godt. Vi jenter setter stor pris på små ting.

  2.Det å ta  rare, søte og morsome bilder med kjæresten synes vi jenter er gøy, bilder er minner og varer lenge, det er koselig å se på når man savner hverander.

  3.  Som oftest liker vi jenter det å bli kalt for vakker, pen, nydelig, søt og vakker istede for f.eks: hot/sexy, deili osv, vet ikke hvorfor det høres mer ekte å få de komplemetene. vi liker at det vi blir lagt merke til er ekte og ikke bare noe for å si noe..

  4.  Snakk om hva vi liker å bli kalt, vi synes det er kjempe koselig med søte kallenavn. Det å kalle henne som du synes passer hennes personelighet blir veldig personelig, som er super søtt! Hvis hun kanskje er glad i kos, kan jo du kalle henne pus eller noe lignenede? ;-)

  5.Det med tema sex, det er/kan være forskjell på hvordan gutter og jenter ser på det. Som oftest er det jenta (Ikke altid!) som har lyst å vente, det er viktig og respektere og lytte til henne og IKKE press til noe hun ikke ønsker. Gylden regel!

  6.Det at gutter snakker om andre jenter foran dem, er ikke vi så fan av...selvom om vi vet at de er bare venner, blir vi sjalu selv om vi ikke vise det!

  7.  Jenter elsker at gutter tuller og koser med jenta sin. Ha noen små tulle slåsskamper, knuffe hun litt - men for å avslutte det dra henne til deg og gi henne en klem eller et kyss. Det er kjempe søtt og husk at der er aldri en klem eller et kyss for mye :-P
  8.  Vi jenter tenker endel på hvordan vi ser ut. det at du kommer med komplimenter og legger merke til de småe tingene som f.eks om hun har klippet seg og du forteller henne hvor fin hun ble, FØR hun sier at hun har klippt seg. Disse tingene viser at du virkelig mener det at det er troverdig, istede for at hun forteller deg at hun har ordnet håret da blir fu nesten tvunget til å fortelle at hun ble fin..Dessuten digger vi jenter de små tingene!

  9.Det æ snakket tidligere om sjalusi kan også komme frem hvis du viser tegn til at du er interesse i en annen, selv om du ikke er det..så kan det tolkes på flere måter (jenta's perspekiv), Vi hater å føle at du konkurrerer med andre jenter for en deg. tips: hold deg til én 

  10.Det med utseende er ikke et bare et vanskelig tema for jenter, det er mange gutter som følere at han ikke er bra nok for jenta, vi ser ikke bare på utseende til guttene. Det er viktig å vite at utseende er ikke alt. En bra personelighet, pent smil, glimte i øyet osv, ja disse tingene er kanskje bedre enn utseende. Har du en herlig personelighet blir man automatisk mye kjekkere i en jentas øyner!

  11.  Det når jenter er sure, betyr ikke som oftest ikke at der mensen, det kan være en helt annen grunn. Det med at dere gutter kommer med de kreative vaneligekommentarene deres: har du mensen?...Spar deg for det, da vil hun garantert ende med å bli enda surere.

  Sist men ikke minst - det er ikke galt å vise følelser. Det er kanksje det beste du for det viser at du bryr deg om jenta og at du hun kan stole på deg og at det er ekte!

   
  0

  tips for valentinsdagen

  1. Tenn lys!
  Levende lys kan skape en veldig romantisk stemning. Tenn mange stearinlys og slå av alle elektriske lamper.

  2. Skriv et kort.
  I den tiden vi lever i går kommunikasjon stort sett over sms, e-post eller sosiale medier i stedet for brev. Send et gammeldags håndskrevet brev eller skriv i det minste ett søtt valentinskort du kan overrekke personlig. Dette er en romantisk måte å fortelle noen at du er glad i dem på og slike ting blir tatt vare på og husket i motsetning til en sms.

  3. Kjøp en gave.
  Denne er veldig enkel, finne noe personlig?

  4. Lag mat!
  Å lage god mat til noen du er glad i kan være kjemperomantisk. Enten du disker opp med både hovedrett, forrett og dessert eller bare lager noe enkelt er dette en god erstatter for en eventuell gave. Å organisere en middag for to hjemme er mer imponerende og personlig enn et besøk på dyr restaurant. Hvem setter ikke pris på god mat?  5. Blomster.
  Å gi blomster er kjemperomantisk og en veldig klassisk valentinsdagsgave. Man kan enten overrekke blomstene elv eller man kan bestille levering på døra. Et søtt kort er det perfekte tilbehøret!
   

  6. Film.
  Se en romantisk fiilm sammen: Her er noen tips:
  1. Fireproof
  2. Valentines day
  3. Love actually
  4. The holiday
  5. PS I love you
  6. Beautiful creatures (kino: 14.02.13)  7. Skjarmer!

  Valentinsdag er en perfekt annledning til å friske opp forelskelsen. Gi komplimenter, klemmer og kyss i drøssevis!

  Hva synes dere om tipsene?
  Har dere noen gode ideer?

   (http://kristinabe.blogg.no/1329140555_valentinsdag.html)

  2

  selvtillit?

  Det er en del som kanskje har dårlig selvtillit. I alle aldre, omså du er gutte eller jente. Det med selvtillit kan ta tid å bygge opp, så jeg tenkte å komme med noen punkter som kan hjelpe deg for å få enda bedre selvtillit.

         Div:

  Er det en som sier du er pen? skriv det ned. skriv ned alt du får av komplimanger og når du er lei deg, ta frem arket/boken du har skrevet ned komplimangene og les de for deg selv.

  Man for bedre selvtillit hvis man tar vare på seg selv, og ikke ligger under dyna i pysj hele dagen.

  Hver gang du tenker noe negatift med deg selv, syng! da får du tankene på noe annet.

  Stå forand speilet hver morgen og si 10 positive ting om kroppen din
  I vennegjengen:

  Stol på at du er bra nok. Ikke "kjøp" dine venner, eller prøv å imponere dem med å gjøre noe du egentlig ikke vil. Ekte venner vil sette pris på deg for den du er.

  Vær ærlig. Ikke si noe om venner du ikke kunne sagt rett til han/henne.

  Ta vare på de vennene du har. Hvis du bruker tid på å lytte, være omtenksom, sjenerøs og oppriktig, vil du få flere (og gode) venner.

  Kvitt deg med dårlige venner. Ikke finn deg i å bli behandlet dårlig eller tatt for gitt.

  Noen som ikke liker deg? ikke bruk energien din på dem. ''gi faen'' idem. du er best, og de er ikke hvert 2 sekunder av livet ditt. og dette tipset funker for mange.

  På skolen:

  Gjør ditt beste, og stol på at ditt beste er godt nok.

  Ikke gi opp! Dersom en prøve går dårlig, eller du har en dårlig periode, fortsett og jobb jevnt og trutt, så vil det gå bedre neste gang.

  Ta imot konstruktiv kritikk, og tenk at det er noe du kan forbedre. Ikke bli nedfor av kritikk som kun er ment som hjelp til videre fremgang. Kritikk hjelper deg til å bli enda bedre, til og med i ting du allerede er flink på!

  Med kjæresten:

  Skriv en liste hver hvor dere skriver ned: slik vil jeg ha det, og dette er ikke ok for meg. Sammenlign hverandres lister. Velg hva som er verdt å kjempe for, og hvor dere kan møtes på midten.

  Ikke la sjalusi ødelegge forholdet ditt. Det er en grunn til at kjæresten din er sammen med nettopp DEG, og det er fordi det er deg han/hun liker og er glad i.

  Husk på at du fortjener kjærlighet. DU er verdt noe, og det er mange som er glad i deg!  Kilde : her og her

  0

  20 tegn på at han/hun liker deg

   

  Blikkontakttall 1
  Tar du ofte personen i se på deg, og møtes blikket deres ofte? Dette kan være et tegn på at han/hun liker deg. At blikket deres møtes kan bety at begge tenker på hverandre, og i tillegg er det en fin måte å vise interesse overfor den man er forelsket i på!

  Oppsøker deg og oppholder seg rundt deg
  Merker du at han/hun ofte oppholder seg i nærheten av der du er? Dette kan være et annet tegn på forelskelse. Er man forelsket i en person har man nemlig ofte oversikt over hvor denne personen befinner seg. I tillegg ønsker man kontakt, og dette får man mye lettere ved å være i nærheten av personen. Merker du altså at en person ofte leter etter deg med blikket sitt og er interessert i hvor du er kan dette være et tegn på at personen er interessert i deg.


  tall 3Gir deg ekstra mye oppmerksomhet
  Er man forelsket i en person gir man ofte denne personen ekstra mye oppmerksomhet. Er dere for eksempel flere som står i en gjeng vil en som er forelsket i deg ofte bry seg mest om akkurat det du sier og gjør. Ofte kan det virke som om personen snakker spesielt til deg ved at han/hun ser rett på deg, selv om dere står i en gruppe på flere. I tillegg vil han/hun ofte vise ekstra mye interesse når akkurat du snakker.


  tall 4Tar kontakt
  Personen tar ofte kontakt for å spørre om dere skal finne på noe eller møtes. Han/hun er interessert i å tilbringe tid med deg! I tillegg starter personen ofte samtaler med deg for eksempel på skolen eller på chat.

  Sender koselige sms/meldinger på Facebook
  Hvis han/hun sender deg meldinger med komplimenter, hjerter, mye smilefjes etc., kan det bety at vedkommende er interessert. Kanskje særlig hvis meldingen kun inneholder innehold som dette, ikke praktiske spørsmål om lekser eller når dere skulle møte på skolen i morgen. Mange synes det er lettere å skrive koselige komplimenter til en man liker, enn å si det ansikt til ansikt. tall 5


  tall 6Smiler
  Han/hun er i godt humør og smiler. Når man er forelsket så vil man vise seg fra sin beste og mest positive side. Hvis han/hun smiler mye når du er i nærheten, kan det bety at han/hun er interessert og blir veldig glad for å se deg.


  tall 7Gjengjelder flørting
  Hvordan reagerer han/hun når du åpner deg opp ovenfor personen, gir han/hun oppmerksomhet og er flørtende? Tar personen i mot flørtingen og viser samme interesse ovenfor deg, eller er han/hun avvisende? Hvordan en person reagerer på flørting kan si mye om hva personen tenker om deg.


  tall 8Prøver å være morsom
  Personen prøver å være morsom for å få deg til å le. Personen ønsker å imponere deg og å vise at han/hun er en person det er morsomt å være sammen med! Kanskje du til og med merker at personen prøver for hardt? Dette er nok kun fordi han/hun ønsker å vise seg fra sin beste side.


  tall 9Små-erter
  Du merker at personen "erter" deg på en morsom og tullete måte. Mange bruker dette som et sjekketriks og en metode å få oppmerksomhet på. Ved å erte deg litt får personen oppmerksomheten din uten å vise åpenlyst at han/hun er interessert. Kanskje personen kommer med kommentarer som handler om skolen eller fritidsinteresser? Personen kommenterer gjerne noe som han/hun får til, men som ikke du får til. Han/hun ønsker rett og slett å starte en diskusjon slik at dere får snakket sammen!


  tall 10Tøffer seg
  Man ønsker gjerne å imponere den man er forelsket i. Man vil vise hva man kan, hva man tør og hva man duger til. Derfor prøver mange å "tøffe seg" ovenfor den man er interessert i. Ofte betyr dette at man vil vise fram noe man er god i eller noe man klarer. Andre ganger gjør personen ting som viser fram spesielle eller imponerende evner. Eksempler på dette kan være å hoppe fra "ti-metern", løpe veldig fort, vinne i håndbak eller bade i kaldt vann.


  tall 11Blir klønete og nervøs
  Mens noen blir tøffe og vil vise seg fram, blir andre litt klønete og nervøse. Disse får kanskje prestasjonsangst når det kommer til for eksempel sport og andre fritidsaktiviteter man vanligvis mestrer. I tillegg merker du på personen at han/hun er nervøs når han/hun skal snakke med deg. Noen ganger resulterer dette i stamming, rødming og svetting. Personen stokker kanskje til ordene og sier ting som han/hun vanligvis ikke ville sagt. Hvor nervøs man blir varierer selvfølgelig fra person til person.


  Er hyggelig og snill
  Personen er ofte snill og hyggelig mot deg og ønsker deg alt godt. Spør du han/hun om en tjeneste får du nok ja til svar! I tillegg kommer personen med komplimenter for at du skal føle deg vel, og sier hyggelige ting som du blir glad av å høre.


  tall 13Fikser på antrekket
  Personen sørger for at klærne sitter som de skal før og når dere snakker sammen, og når dere oppholder dere i nærheten av hverandre. Han/hun ønsker å se så fin ut som mulig ovenfor akkurat deg.


  tall 14Tar seg i håret
  Et vanlig tegn på forelskelse er at man ordner håret sitt når man snakker med den man liker. Gutter drar gjerne hånden gjennom håret, mens jenter "tukler" eller "leker" med håret sitt. Også dette gjør man for å prøve å se så pen og vakker ut som mulig.


  tall 15Ønsker fysisk kontakt
  Det er vanlig at en person om er interessert i deg ønsker fysisk kontakt. Personen holder kanskje rundt deg, stryker deg på kinnet, klapper deg på ryggen eller lignende. Det at man ønsker berøring med den man er forelsket i er et vanlig tegn på forelskelse.


  tall 16Retter seg opp i ryggen
  Personen retter seg opp i ryggen i stedet for å krumme den, ofte helt automatisk. Dette er fordi han/hun vil virke så attraktiv og innbydende som mulig. Dette er ofte et tegn på at man ønsker kontakt.


  tall 17Blir sjalu
  Personen blir gjerne sjalu når han/hun ser deg med andre av samme kjønn som han/hun selv er. Dette er fordi personen er redd for konkurranse og for at noen andre skal "stjele" deg fra han/henne. Dette resulterer i at personen prøver å "skjerme" deg fra andre. Personen holder da gjerne rundt deg for å vise at du reservert, i tillegg til å komme bort for å delta i samtaler hvor han/hun ser at du snakker, flørter eller tuller med en annen potensiell kjæreste.


  tall 18Blir glad av å se deg
  Personen blir glad av å se deg, og av å tilbringe tid med deg! Forelskelse innebærer jo at man er veldig glad i en person, og da vil det at han/hun får lov til å tilbringe tid med deg være en ting som gjør personen glad og fornøyd.
  tall 19
  Hun/han snakker om deg til venner
  Kanskje blir du spurt etter om du er syk og borte fra skolen en dag. Han/hun har lagt merke til at du ikke er der og spør vennene dine om hvor du er. Eller han/hun snakker mye om deg til sine egne venner. Når man er forelsket så tenker man på personen nesten hele tiden, så hvis du får høre av andre at han/hun snakker mye positivt om deg til andre, kan det godt hende det er en forelskelse på gang...

  tall 20Spør om du har kjæreste
  Hvis hun/han spør om du er sammen med noen, er det kanskje for å sjekke at du ikke allerede har kjæreste. Ofte betyr et sånt spørsmål at han/hun er interessert i deg. Er man forelsket, vil man jo finne ut av om den man liker har de samme følelsene tilbake, eller om han/hun egentlig liker en annen.

   

  Hentet på ung.no ;)

  0

  ekte kjærlighet?

  Det kan være...

  venskapelig Kjærlighet for en venn, dyr, famiie og osv
  eller
  Det kan være to stykker som respekterer og elsker hverandre for dem man er!
  Uansett om man er bifil, hetrofil, homofil eller lesbisk..kjærlighet er kjærlighet

  Kjærlighet er noe veldig spessielt, det er ikke noe som bare kommer og går dagen etterpå , det er noe som skal varer lenge. Det er en person som får dæ til å smile uansett humør du er og få deg til å føle seg spesiel. Kjærlighet er ikke noe som kan kjøpes det må "skapes", noen ganger er det kjærlighet med første blikk eller et venskap som bygd og knyttet til noe mer. følelse er ikke noe du skal "leke" med, det er det mest sårende punkte vi har. (trur jeg) Æ synes at det er viktig at man er trofast , ærlig og kan få hverandre til å føle seg spesiel! <3 Det er ingen alder for når du skal bli forelsket, du kan omså gå i barnehagen eller når du er ungvoksen eller gammel, "age dosen't matters"!

   

  Her er ting jeg har sett/hørt hvordan en "drømmeprinsen" kan være:

  1. En som får dæ til å smile og le.

  2. En som sier/sender søte ting til deg.

  3. En som elsker deg, dvs personligheten, utseende og måten du er på

  4. En som ikke er fisefin men som tåler en "støyt"

  5. En som kan hjelpe deg opp når du føler deg nede.

  6. Like interesser.

  7. En som man kan være trofast og ærlig

  8. En man vet man kan stole på.

  9. En som e kjækk/pen.

  10.En som kan støtte deg.

  11. En som liker å være i din nærvær.


   

   

  2

  ting å gjøre når man kjeder seg ^^

   

   
   

  1.  En gå/joggetur

  Tumblr_liodeqtjnz1qdqgr4o1_500_large

   Har du hund kan du jo dra med deg hunden din ut på en gåtur?


   

  2. Bak eller lag noe godt!

  Tumblr_liktixp0pc1qha7b4o1_500_large


  3. ring en venn!

  Tumblr_lie6pxe5e11qbz4ygo1_500_large


  4. Tegn og lag kort

  Img_9754_large


  5. Filmmarraton

  å be med en kjæreste eller venn om man ikke har lyst til å se film alene ;)


   

  6. Prøv å sleik albuen din  7. Se hvor langt ut du kan strekke tunga  8. Prøv å uttale ingrediensene på en produkt (eks: lipgloss, mat og osv)  9. Lukk øynene og press forsiktig innover på øyet, da ser du et fantastiskt stjerneshow.
  (Pass på: ikke press for lenge)
  10. Tell hårstrå.
  11. Lær deg den bøyegreia i Matrix.  12. Se på kattevideoer på youtube.
  13. Stirr lenge på deg selv i speilet (uten å blunke) helt til ansiktet ditt forandrer seg.  14. Lær deg å gråte på komando.
  15. Sitt og slå fingeren din på samme sted helt til du får et søtt lite blåmerke.
  16. Snakk med fransk aksent.
  17. Øv på å bevege på ørene.  18. Tegn bart på alle bildene i avisene du finner.  19. Ta et par sokker og lag et sokkeshow


   

  20. For de som kjeder seg EKSTREMT; gjør lekser.


  21. Lag et hus av ispinner eller tannpirkere.  22. Finn masse gammel papp og doruller og lag "Titanic" eller en annen båt med piper.  23. Se hvor langt du kan spytte  24. Prøv å snakkke som Donald

   
  25. Smink deg som "The Joker".

     26. Dans i regnet!  27. Ta bilder å blogg!

  Tumblr_l74lotuop11qd9hvro1_400_large


  28. game

  0

  10 tips får å få den gutten du liker

  1. Ta initiativ. Ikke sitt å vent på at han skal starte en samtale, du må ta kontakt og vise at du vil snakke med han. Du kan ta kontakt både på Facebook og Mobil, selvføgelig ikke gjør det for ofte - det kan få deg til å virke desperat.

  2. Finn på noe å gjøre. Hvis at du har lyst til å finne på noe med han, ikke vent til han kommer å spør deg. Kanskje han er like usikker som deg? Ta heller en sjans, du har ingenting å tape.

  3.  Ikke snakk om eksen. Det kan oppfattes veldig feil for mange gutter, og de kan tro at du fortsatt liker eksen eller liker en av dine guttevenner. Hvis gutten spør må du selvføgelig svare, men aldri begynn å prate om eksen din. 

  4. Mange jenter tror at gutten tenker å utseende hele tiden. Selvføgelig tenker de på det, men ikke gå rundt å tro at det er det eneste som betyr noe. Ja, gutter liker pene jenter - men det betyr ikke at du må gå med sminke hver gang du er med dem. Og for gudsskyld ikke oversmink deg med 3 lag maskara og brunkrem. Hvis gutten virkelig liker deg, bryr han seg ikke om du har sminke på eller ikke. Så jenter ikke vær redde får å gå uten sminke. 

  5. Gutter liker jenter med selvtillt. Ikke misforstå meg, det finnes selvføgelig en grense for hvor mye selvtillit en liker. Hvis at du er sikker på deg selv og fornøyd, det finnes ingen grunn til at gutter ikke skal like det. Det er mye bedre med en jente som er sikker på seg selv, enn en som er usikker og klager over utseende sitt. 

  cute couples | Tumblr Love is dead. +17 by *EvieParazite on deviantART 

  6. Smil, og vis at du er glad. Hvem er det som ikke liker en jente som smiler, ler og inkuderer alle? Gutter er ofte ute etter en jente som smiler, ler og har humor, det er ikke noe å legge skjul på. Så jenter begynn å smil, men pass på at det ikke blir for mye, det kan virke veldig falsk. 

  7. Aldri bland en gutt inn i drama. Gutter er ikke som oss jenter når det kommer til dette, de liker å stå utenfor vårt bullshit. Ikke nevn av det, ikke baksnakk de personene du ikke liker. Det får deg bare til virke usikker, så please don´t do it.  

  8. Vær deg selv. Ikke prøv å være noen andre, det avsløres så fort - uansett greier man aldri å være en annen person enn en selv over lengre tid. Gjør det du liker å gjøre, snakk om det du liker å snakke om, le av det du syns er morsomt og enkelt og greit vær deg selv. Dere har kanskje mer tilfelles enn det du trodde?

  9.  Gi han komplimenter. Hvis du syns har går fint kledd en dag, fortell det. Vis at du legger merke til han, og forandringer på han. En ting gutter er ikke glade i å bli kalt søt, prøv å vær litt kreativ med ord. Finnes også en grense, ikke overdriv og gi komplimenter hele tiden. 

  10. Tegn og hinting er ikke noe for gutter. Det er ikke mange som skjønner gutter som skjønner hint og tegn, så det er ikke et poeng å hinte. Hvis du liker han si det, det kan hente det blir litt klein stemning hvis du sier hva du føler og han ikke liker/føler det samme tilbake. Men det er fortsatt mye bedre å ha fått sagt det, enn å gå rundt å være usikker. 

  (27) Never Back Down - Mai arrendersi Keep smiling. Here We Go Again

  Innlegget er kopiert fra http://maddekk.blogg.no

  0

  Gave tips (Jente/ tilbehør)

  Overskriften sier jo alt ;) Kommer en del 2 ^^ Noen koster mer enn den andre xD

  Fashion smykkebutikk på nett. Smykker. Øredobber. Armbånd. Ringer. Gratis frakt på alle bestillinger sendes innen 24 timer.

   

              Scull           Fantastic Owl 

         NOK 98,90        NOK 99,90
             vintage heart           Mini heart           Kling owl   

   


                      NOK 138,00          NOK 96,90          NOK 114,90
  Clear Drop           Owl Crystal          Black Drop

                NOK 99,90         NOK 87,90          NOK 89,90  

   

                     Pearl C.       Love Hope          Bracelets Set    

                 NOK 95,90       NOK 89,90           NOK 119.90

  Blivakker.no

  Gratis frakt på alle ordre


  Pris: kr 79,00      Pris: kr 69,00

   

                              Pris: kr 79,00 - før kr 129,00

  Epla


  kr 100,-                    kr 150,-

  Det er masse andre fine saker på den butikken :D


   

   

  hits