• Forsiden
 • Add meg
 • 2

  Verd å lese!

  Hei hei!

  Hvis du har lest bloggen min før, så har du sikkert lest innlegget jeg skrev om mobbing og om rakke ned på andre (HER)

  Og i dag kom jeg over et innlegg der Ada berg hadde skrevet en utrolig flott innlegg om mobbing. Der hun skriver hvordan hun har opplevd mobbing og har en virkelig flott tankevekker rundt det temaet. Jeg anbefales på der sterkeste å ta en tur innom innlegget HER HER HER.


  http://adaberg.blogg.no/1404593670_hva_oppnr_du_med__mob.html

  Det er bra at dette teamet ikke blir visket bort og ingen bryr seg lenger. Men at alle står i mot dette sammen, og gjør alt for at vær enkel kan gå trykt gjennom sosiale plasser og steder uten å vente på det verste!
  2

  Naturlige skjønnhet...eller?

  Har ikke alle ønsket å se som de nydelige utseende til hollywoodstjernene? selv om er vi klar over at de har gått igjennom oprasjoner, botox og en haug av andre skjønnhetstinger, men selv om...de er "perfekte"! Men alle burde tenke at alt er bare en illusjon, det nytter bare ikke å gå under kniven eller med noen nålstikk. Det ligger masse av endringer på photoshop!

  -litt forstørrelse her, skygger der og litt airbrush-

  -Hmmm, magi...-

  -Ohhh...hvor ble det av magen til kjekke adam?-

  -Herregud, man ser ikke at det er denne jenta som er på den orginale bilde-

  -Alt er forminsket!-

  -Brenn fett på 1-2-3-

  -No more make-up, i have photoshop-

  Disse måtene bildene er fikset på er i alle magasiner, posters og reklamer. Det er som å se en dukke, alle bilder er retusjert. Man kan stille seg om det er det som gjør at dagens skjønnhetsideal er vanskelig...alle  vil ha et utseende som ikke eksisterer. Så etter stjernenes verden er perfeksjon langt forbi virkeligheten. Dette er forferdelig, at de folkene du ser opp til er til-dollete og fake. Tenk på før i tiden, før alle ble smittet av pesten om perfeksjon!

  Q: Såg du forskjellene på bildene?

  Q: Hva tenker du ang dette temaet?

  #blogg #hverdag #trening #lørdag #helg #sol #kosthold #inspirasjon #ferie

  8

  Tankevekker - GI ET SMIL

  Jeg vil igjen si Tusen takk for all oppmerksomheten ang innlegget jeg skrev om mobbing og nedrakking (kan leses HER

  Meningen for det innlegget var ment som et tankevekker rundt det temaet, og at selv de "uskyldige" kan ha opplevd noe sånn. Det tar like raskt å såre noen som det tok for Usain Bolt fra Jamaica å løpe 100 meter på 9,58 sekunder, og det er raskt!  Og som jeg skrev så kan man ikke ta tilbake ordene som ble sakt, har man sakt det, så er det gjort!

  isteden for å bruke all energien på å få andres liv nedover hvorfor ikke smile? ikke bruke all energien på å peke og le av en, hvorfor bare slutte å være så opptatt å påpeke andres feiler og måte de er? det er ikke alle man kan gå godt sammen, sånn er livet. Tenk at ditt smil kan gjøre dagen til den personen hakke bedre, med at du så den personen og ga det lille smilet! Et smil kan redde mange folk, fordi det er endel folk som driver med selvskading og er i depresjon pga folk ikke ser dem. Så tenk neste gang du ser en person som kanskje ikke fenger deg eller er litt nedfor at kanskje h*n ikke har det så bra eller har problemer med hjemme...så ikke send "morde-blikket"  eller sleng en unødvendig slem kommentar, SMIL og kanskje si "hei" eller nikk. Og det beste er at er GRATIS og er en hjelp til å spre glede i verden! 

  Men så vil jeg si at aldri tro at det er din egen skyld, og at det er deg det er noe galt med, fordi det er det ikke! Fordi selv om man er "annerledes er det ikke greit å bli behandlet dårlig♥ ❤ ❥

  (denne er endel år gammel, men synes at videoen beskriver godt til det jeg har skrevet!)

   


  hits