• ✩✩✩✩✩✩
 • Add meg
 • Forsiden
 • ✩✩✩✩✩✩
 • 6

  My Xmas-time  Godt overstått jul! ❤ 
  Da er man gått inn i romjula, og den store boblen av spennning for julaften er sprukket. De minste har endelig fått åpnet gavene under treet, som har bare kriblet der. Ukene før julaften har bare sust forbi, der man gjorde siste innspurt på prøver, vasket og baket til jul og handlet de siste julegavene. Har ikke blogget siden sist, men jeg har vært aktiv med kamera. Den har vært med meg stortsett hvorhen jeg har vært, #bloggersliv haha

  Dagen før man tok julefeire, ble jeg invitert til en herlig jentekveld hos Hyaa. Der hun hadde vertet opp med god mat og underholdning. Kvelden var en super start på juleferien, med godt selskap!


  På Lørdagen kom endelig Ingvild hjem, på juleferie. Det var utrolig godt å se gojenta igjen! Vi bestemte oss at vi skulle bake på mandagen. Så mandagen ble en oreo kake og brownis satt til liv. Brownisen ble bakt for at vi skulle spise den, oreo kaken ble bakt for at den skulle gis som bursdagskake til kjæresten min.   På lille julaften startet jeg dagen med å bade, der jeg hadde fikset det koselig med snacks, lys og en episode av "pretty little liars". Senere dro alle søskenebarnene til farmor og farfar for å pynte juletreet deres. Noe som er lenge siden alle har vært samlet på samtidig. Før var dette en tradisjon, men pga noen av oss er borte på julaften, har den blitt borte. Når treet var full staset, dro jeg og to av søskenebarnene mine til meg, der vi pyntet juletreet der  På kvelden samlet min lille familie foran TV, for å se hovmesteren og grevinnen. Da hadde vi vertet opp med god mat og drikke, noe som var koselig. Det er ikke så ofte familien er fullverdig samlet i hverdagsstresset. 
  På juleaften voknet man til en julestrømpe som lå klar, der var det mye godsaker som falt i smak. Så va det å åpne luke 24, der en selfiestang lå klar. Tiden før julen ringte inn (5-tia) forberedtet man seg for aften med å stase seg opp og lage julematen. Julaften ble feiret hos farmor og farfar med familien. God mat ble spist, gaver ble åpnet og glede og latter ble spredd. Det var en fin og koselig feiring, med god stemning og julegavene falt i smak hos alle og en hver! 


  Håper du og dine har hatt en fin julaften, og får en flott romjul ╰☆╮


   

  4

  ✿ Artige, stressfulle dager! ✿

  Desember og april/mai tiden er en av de stressende månende innenfor dans og skole, der dagene går i ett. De siste ukene har gått til forberedning til danseforestillingen, prøver og heldagsprøver aka tentamen. På torsdag og fredag var de store dagene for dans, med to flotte forestilling, som var vellykket! ♥ Den følelsen før forestillingen, der alle er samlet og er spente for showet. Der latter og nervøsitet går rundt i rommet, og alle er oppgiret, og gleden er til å ta på og føle! Ellers så var hammerfest ungdomsråd samlet for juleavsluttning, noe som var utrolig koselig, med deeeeilig biff ♥ Blogge fronten har blitt lagt godt på hylla, der skolen og dans har vært fokuset 24/7 (føles som, haha)

  Et deilig bilde dryss fra dagene تت  hits