• ✩✩✩✩✩✩
 • Add meg
 • Forsiden
 • ✩✩✩✩✩✩
 • 0

  Fantastisk!

  Heia! 

  Det har vært stille her ang jula, har latt bloggen på hylla og kost meg med familien i jula. Det har vært en veldig fin juletid her på hytta, litt rart siden det var våres første gang vi feirer jul her. På julaften våknet jeg med at besteforeldrene mine kom og vi ordnet med julematen, så ble det en tur i badstuen før finstasen kom på og to av onklene mine kom. En god juleribbe og etterfulgt av herlig dessert, dessverre va æ så mett at det va lite plass til desserten.

  Resten av kvelden var det prat, kake, kaffe og pakke åpning, hadde ikke ønsket meg noe spesielt i år så var veldig spent, men var veldig takknemlig for alt! ♥ Jula for meg er at familien er samlet og alle har det bra, og ikke minst alle gode måltidene. Det var en stille og koselig avslutning på julaften. Jeg har ikke tatt så mange bilder, fordi har glemt den av i løp av kvelden og selvutløseren og kamerastativet e hjemme, men tok noen før den ble totalt «lagt» til side. Håper du og dine har hatt noen minnerike dager, og fortsetter fremover! 

  0

  Velkommen...

  Da er det ca en halv time til 24. Desember. Og alt er klart for at den skal komme, juletreet er tent, pakkene er på plass og ribba er klar til steking :D Gleder meg masse til å samle endel av familien og bare kose mæ med god mat og drikke.

  Håper alle får en fin kveld og en minnerikt julaften (blir ingen bloggefri dag i mårra) ^_^

  2

  dagene før..

  Heiaaa 

  Endelig nermer jula med stormskritt, en herlig tanke! har brukt de dagene fra vi fikk fri på fredag på å tatt max med ro og vært i bursdag, som va koselig. Dro utover på hytta i går for vi skal feire jul her med familie som kommer på julaften. har brukt dagen i dag på å rydde og pynte på rommet, gjort det sikkelig hjemme koselig. Da har man rigget seg med litt kos og film med familien, ser på et eller annet rar fly film.  Håper du og dine har hatt en fin dag! 


  0

  Produktiv  Det har vært en utrolig lat morgen, før jeg startet med med forbredelse til to prøver denne uka og begynt med et innlevering. føler at jeg går som en robot denne helga - sove lenge, jobbe med skoearbeid, sove. Siden vi har en lesedag i mårra, dvs ingen skole, så jeg og pappa eltet oss igjen  på hytta, nu har vi plasser oss godt i sofaen med goder og ser finalen i robinsonekspedisjon.


  På onsdagen var vi innom hammerfest sykehus - barneavdelingen. der vi overekket en gaveskjekk fra ungdomsrådet.
  "Det beste som er er å glede andre!"

  2

  NLY TREND HAR 20% rabatt

  Lengere ned har jeg plukket ut mine favoritter fra NLY trend. En glad nyhet er at hvis du handler i dag får man hele 20% rabatt, det er jo en herlig mulighet når man kan spare penger. Resten av utvalgene finner man HER  


  1. HER // 2. HER // 3. HER 


  4. HER // 5. HER // 6. HER 


  7. HER // 8. HER // 9. HER 


  10. HER  // 11. HER // 12. HER 


  13. HER // 14. HER // 15. HER

   

  0

  first week of December in pictures
  "Avsluttningen ble på kinaresturangen på onsdag, var utrolig godt med god mat etter en travel dag med generalprøve og lekse, gleder meg til neste år med dette teamet <3"
  "Torsdag og fredag hadde vi vi juleshow i forbindelse for kulturskolens juleavsluttning, siden håret skulle være helt bustat på grunn av at vi skulle se fattig ut osv, så måtte æ handle inn stuff , begge forestillingene gikk utrolig bra! "

  2

  Black weekend  Som æ skrev i forrie innlegg var jeg i byen i helga og kjøpte inn julegaver og andre småting, blant annet ble den glitrende/gråetoppen tatt med. Også fikk jeg en topp i bursdagsgave som var for stor som jeg byttet (æ fant ikke selvutløseren, som gjorde at man tar speilbilde) ♥  Akkurat nu sitter æ på skolen og har tysk om noen min. 1. time til lunsj og 2 timer fritime, hærlig elske mandager! ♥ Etter skolen drar jeg til Tage, skal bli kos å være med han igjen 

  0

  welcom inn

  1. desember! det vil si at det er 23 dager til jul og 30 dager til nyttårsaften og et nytt år. Æ har sikkelig ekte julefølelse, vi har masse snø, julelys i gatene og gavehandelingen er i full gang. Helga mi startet med å se på viaplay hele kvelden....og..natta :) lørdagen var det julehandling der det ble tatt noe med hjem til meg selv (seinere innlegg), etter byen dro jeg med pappa og øverkjørte med bil, gikk utrolig bra for at det var første gang. På kvelden dro jeg opp til Tage der det ble "mimirering" fra the hobbit, siden noen hadde ikke sett den og den nye filmen kommer ut om 2 uker. 

  Dagene har virkelig bare flydd vekk og har på en følelse på at det kommer til å gå enda raskere fremover. Håper du og resten har hatt en koselig helg 

  hits