• ✩✩✩✩✩✩
 • Add meg
 • Forsiden
 • ✩✩✩✩✩✩
 • 0

  Cupcake Saturday


  Denne kvelden ble tilbringet med de herlige jentene, Rikke og Mia. Vi gikk en tur ut og tok noen bilde før vi gikk inn og iverksatte muffinsene. Synes de var kjempe gode og mektig, så man klarte så vidt en. Men ja vi gjorde ikke så mye, men det va bare koselig å sitte å snakke, spise muffinsene og bare hygge i våres eget selskap. ♥ Som du kanskje har lagt merke til har jeg forandret håret endle, fått striper og ombrè i tuppene. Ble super fornøyd og dette ble gjort på hairdate, av frisøren Anette! 

  Håper alle har hatt en super lørdag og fortsetter den de som er ute å feste ت


  4

  #Unblogged_Oslo

   

  2

  Birthday shoot

  Som tidligere innlegg skulle jeg i bursdag i dag (lørdag) til herlige Ana-Marie. Hun feiret familiebursdag med venner. Var veldig koselig, med masse kaker (som smakte fantastisk), dansing, tulling med photo booth og en photoshoot på slutten når alle var gått og det var bare mæ igjen. Siden jeg liker å holde mæ bak kamera, får vi et bildedryss av nydelige Ana-Marie og Lene. Det var en til som var der, men jeg har ikke de bildene, når bildene av alle sammen ble tatt  


  1

  ❤sl♥ + bursdag -->


  Dro til Oslo på torsdagen, på kontroll hos rikshospitalet. Jeg hadde tidlig time der, og flyet våres gikk på kvelden. Så vi dro på akerbrygge og koste oss i finværet. Rart å tenke at man kan ta noen timer i fly og få en helt annet "klima". Siden tante bor i Oslo, tok vi lusnj med henne før vi dro til flyplassen. Ble litt shopping i mellom dette, skal lage innlegg seinere. Har ikke laget noe innlegg i det siste fordi det er ingenting som skjer, gjør liksom det "samme" hver dag. Men i går kveld fikk jeg bursdagsinvitasjon for i dag kl 5. Skal ta med mæ kamera, skal få ut bildene så fort jeg kan.
  Ha en fin lørdag! 


  hits