• ✩✩✩✩✩✩
 • Add meg
 • Forsiden
 • ✩✩✩✩✩✩
 • 0

  -Bare start'n-  -Hei hei J

  Da har æ endelig klart å lage et innlegg, det er utrolig dårlig internett. Siden det er over 200 folk som bor på dette hotellet som skal ha nett. Typisk at når man orker å ta bilder og blogge, så er nettet treigt. Har funnet ut at tidlig på morgen er det lettest å få lastet opp bilder, så nu har æ våknet tidligere for og update here. J

  De siste dagene har vært de beste tidene på evigheter! Trur ikke æ har hatt så morsom og ledd så mye på noen få dager. Jeg deler rom med 3 andre, og vi går godt overens. På skolen har jeg kommet i en klasse som har nasjonaliteter som norske, svenske og tyske. Vi har to lærere som er jenter, Nina og Emily. De to er meget hyggelig, og synes allerede timene her er bedre enn det vi har i Norge.

  Siden vi kom på onsdag så hadde vi bare 2 dager skole, siden lørdag og søndag er fridager. Andre dagen i Malta var vi på neon disko som var mega morsomt.  Vi ble malt med selvlysende maling og det ble kastet ut glow stick, som enda funke.

  I går var vi på søster-øyen til Malta, Gozo. Der besøkte vi en kjent klippe (tror æ) og var på en sandstrand. Som var deilig, siden de siste «strandene» vi har vært på har ikke det vært sand. Det hat vært steiner ellers på EF sitt solområde. Vi var også på kinoen i Valetta, som er hovedstaden i Malta og så 22 jump street. Filmen var overraskende bra, og bedre en film nr 1.

  Dagen i dag skal gå til å være på stranda og slappe av. På kvelden skal det være disco med 90-talls tema. Skal bli artig det, ingen vet hvilket tema det skal være på discoen, så alle e uforberedte.

  Neste uka er det skole og flere aktiviteter, som æ ser frem til. Skal prøve å oppdatere så mye æ kan, men det er begrenset pga nettet.

   

  Snakkes! J
  1

  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Da er man på tur! Godt plassert i flyet, og klar for neste stopp på reisen. Det blir overnatting i Oslo før reisen går videre til Malta. Er spent på å møte de man skal tilbringe språkreisen med. Tok noen bilder av reise-outfiten, skal skifte ut buksen med et skjørt når man lander i Malta. Kan ikke fordra å ha "hudkontakt" med flysetene, forsåvidt alle ting æ må sitte i.

  Som tidligere skrevet så skal æ oppdatere så ofte æ kan under språkreisen, så det er bare å stay tuned  
   

  Ha fortsatt trivelig ettermiddag 

  0

  ♢♢♢

  Hejia :)

  Da har man landet i Tromsø, nettopp våknet og klar for å utforske byen før avreise til Oslo. Det har ikke vært noe spesielt aktivitet her, noe som var med vilje. Følte at det var bedre å vente med å blogge til æ drar til Malta, fordi æ har ikke gjort noe spesielt de siste dagene. Synes bloggen blir så kjedelig med bare "hello, stådd opp, ikke gjort noe og noen bilder", men nu skal man få litt fyldighet her! 

  På søndagen startet vi reisen med å stoppe opp på hytta min, der vi sovet over til neste dagen. Forså å kjøre over til et vennepar av foreldrene mine, der vi tilbringte resten av mandagen på deres hytta. Seint på kvelden dro vi over til Tromsø...og her er vi nu. Siden flyet ikke avreiser før i ettermiddag, drar vi til byen for å slå ned noen timer. ت

  Reisefeberen har blusset opp for fult, kan ikke beskrive hvor mye æ gleder mæ til språkreisen. Siden æ har med alt for å blogge, blir det å komme innlegg fra dagene!

  Håper alle har hatt en minnerik sommer til nu og fortsetter med det 


  2

  Verd å lese!

  Hei hei!

  Hvis du har lest bloggen min før, så har du sikkert lest innlegget jeg skrev om mobbing og om rakke ned på andre (HER)

  Og i dag kom jeg over et innlegg der Ada berg hadde skrevet en utrolig flott innlegg om mobbing. Der hun skriver hvordan hun har opplevd mobbing og har en virkelig flott tankevekker rundt det temaet. Jeg anbefales på der sterkeste å ta en tur innom innlegget HER HER HER.


  http://adaberg.blogg.no/1404593670_hva_oppnr_du_med__mob.html

  Det er bra at dette teamet ikke blir visket bort og ingen bryr seg lenger. Men at alle står i mot dette sammen, og gjør alt for at vær enkel kan gå trykt gjennom sosiale plasser og steder uten å vente på det verste!
  hits