• ✩✩✩✩✩✩
 • Add meg
 • Forsiden
 • ✩✩✩✩✩✩
 • 1

  Bulgaria #3 - biltur

  Nu e det bare 5 dager til denne eventyret et over, jaja. Har leid bil i 3 dager som vi har brukt til å dra på badeland (aqua paradise), shopping og stranda. Det var utrolig artig å være i badelandet, trur ikke æ har vært i en så stor før, det ba vannsklie overalt, du kan jo bare se her:

  Det va en utrolig innholdsrik og kick dag, med masse vann, fart og tøye grenser :) de neste dagene ble til stranden og sola, va på Sunny beach og en rolig Strand som æ ikke husker heter. På stranda fikk vi av en krabadat, som æ i ettertid fant va giftig. Så nu ska æ nyte de siste dagene med å slappe av og oppleve mere av plassen. Ska bli rart og ikke ha varmen døgne rundt.

  Kos deg/dere videre i ferien ^^

  *bilde dryss fra bilturen*

  0

  Bulgaria #2

  Hei hei!

  Dagene har flydd og livet i Sozopol er herlig. Det har blitt endel solslikking de meste parten av dagene, is, mat, iste og utforsking av byene (gammel/ny.)

  Nu har vi leid oss bil så nu blir det mere utforskning av Bulgaria. Skal bli koselig å se flere steder enn bare Sozopol. Det er utrolig deilig å våkne til varme, sol og nesten ingen skyer og sovne med varme og mørke, skal bli rart og ikke ha det når jeg kommer hjem.

  I gammel byen har de en arena der de har gratise konserter og fremvisninger. Denne uka har de internasjonal barne festival, så unge hadde forskjellige nummrer. Artig å se på!

  1

  Bulgaria #1

  Da er man endelig ferdig med eksamen og kan ta det rolig. Bulgaria, Sozopo er en varm, solfylt og en fin by. Våknet med at solen stod på full himmel og det var vamt, var bare å hive seg på sommerklærne.

  Vi brukte dagen på å utforske Sozopos gater og bli kjent i området. Det ble litt handling her og der i bodene de har, en ting som er koselig å dra til syden er at det er "arrtigere" å gå langs gater og se i boder istede for inn og ut av en butikk.

  Siden æ ikke ba hjemme på vitnemålsutdelingen tok jeg heller en mini mini veriasjon av det.

  1

  Siste dag ¨-

  Da var det min aller siste skoledag på fjordtunskole, tenk at 2003 gikk æ med en oransj sekk opp til skolen og var utrolig spent - og nu er det gått 10 år! det e helt sykt at tiden hatr gått så fort. Det e så utrolig trist at jeg ikke kommer til å være under vitnemålet pga æ drar til bulgaria i dag. Men på den andre siden er det så godt at det er sommer, leksefri og ingen prøver, kan sove lenge, gjøre hva man vil og ingen fag. Skal bli godt med sommer og sol, få litt farge på seg. 

  Er ikke sikker på om det er noen nett der nede så det kan hende det ikke blir noe blogging før jeg kommer heim, så du/dere må kose dere i sommer og får en kjempe fin og minnerikt tid! <3   


  Tusen takk for 10 fine skole år, tilykke til alle videre! 

  6

  Sweeden + "cover"!
   

  Da er man kommet hjem fra en fantastisk avsluttnings tur med klassen. Turen gikk til sverige, Luleå, der vi ankom fredagen på morgen. Vi ble delt inn i forskjellige hytter med folk man hadde ønsket og bo med, jeg ble å dele med Janne, Bjørn-Tore og Sina-Marie. Jeg er kjempe fornøyd for at det ble dem æ ble å dele, det var nesten ikke et minutt vi kjedet oss!

   

  Vi dro på resturang/fastfood og spiste god mat, var på shopping i de forskjellige stedene, det ble vann krig + bading, fått kjørt go cardt, vært å spilt lasergame og koset oss med myggen, Istede for å fortelle alt i detaljer, tenkte jeg å legge en collage med bilder fra turen som kan fortelle turen istede for at det skal bli en hel bibel :)

   

  Som sakt en fantastisk tur! 

   

  Tilbake turen ble det endel synging av sanger som ble tatt video av:

   (endel dårlig kvalitet pga noe er tatt med mobil)


  #sverige / #venner / #tur / #avsluttning / #fantastisk / #minner / #folk / #klasse / #artig

   

  Stikkord:
  0

  Unposted pictures w/my weekend
  Helgen har vært veldig koselig og innholdsrik som jeg ikke har hatt på lenge, den awesome døngrytmen gjorde til at æ la ma utrolig seint og ble vekt tidlig for å gå til jobb rundt 7 *trøtt* i survived the day to kl tre. Tage va i byen på sånn motoskkkel treff så han kom i møte og vi dro te han, der han va sikkelig snill å lagde en god middag til oss 2, koselig! En god avsluttning på lørsdagskvelden var godter og e film (kill bill, vol 2), siden æ sov over hos han ble det seint i seng pga filmen varte i nesten fire timer.  Søndagen kom sola frem og varmen steg fra lørdag til søndag, en god frokost som Tage hadde stelt i stand før det bar over til meg med den eneste bussen på søndager. Vi fikk med oss Janne og Sina-Marie på å bade i breidablikk vannet (kan lese om dagen på Sina-Marie sin blogg, HER) Jeg og Tage ble invitert på kino av Victoria og Cristian for å se "the host", som var en bra film! Har på en følelse på at det kommer en 2'a. Trudde det skulle være en kjedelig film, dro egentlig for å slå tiden, men så viste det seg at den ikke var så verst. 

  Det er en deilig følelse, samt litt tist, nu har vi levert alle lærebøkerne inn fordi vi ikke skal ha mere fag enn foruten musikkteori og kunst & håndtverk. Nu e det noen få dager til vi e ferdig på grunnskolen og starte på videregående! og at sommeren er rett rundt hjørnet at jeg kan nesten ta på det ^_^ Trur sommeren kommer til å bli kjempe bra, noen flere som gleder seg til sommern?? 

  (redigert inn fugelen, ble veldig fornøyd!)

   

  0

  Juppu!


  Hei på dere!

  Æ har hatt en sånn på og av på bloggen, men nu føler æ e klar for å skrive, nu e alt av eksamer og innleveringer, prøver ferdig for i år, har bare musikk teori igjen. Nu er jeg klar for å gå inn for sommerferie. Deilig å tenke på at man ikke trenger å være bekymret på skole, lekse, prøve og osv.

  I dag va dagen jeg har gruet meg i 10 år er endelig overstått! æ var utrolig nervød, æ trudde hjertet skulle hoppe ut av brystet. Det var 60 hele nervepirrende minutter, når jeg var ferdig tenkte "JA, det gikk jo bra og det er snart helg". Våres karakter landet på en sterkt 5'er, og æ e kjempe fornøyd med det. Jeg smiler stort nu! ^^

  Stakk te byen etter eksamen for å fikse et nytt pass, fordi æ skal jo ut av dette landet denne sommeren. Ska bli godt å få den dype og gyldne brunfargen, drikke iste mens man soler sæ, herlig! Siden det var ingen kjente i byen fordi alle va på skolen så nøyt æ tiden med å gå opp te turistua, der æ la mæ på varden og sovnet...hehehe, ble vekt av en melding. Det ble taco, jordbær m/sjokolade og energidrikk med Tage som selskap, vi lå i sola eller rettere sakt æ lå i sola..Tage hadde blitte solbrent etter skoleturen hannes, stakkars han. Men det va utrolig koselig dag ihvetrtfall, det e jo bare å hoppe i sengs for det er tidlig opp i mårra fordi æ har opplæring på jobb kl 08:00 og æ må gå, jaja, trim for mæ :D

  Good night!

  0

  Respekt andre rundt deg, selv om det er på nett!
  Kom over denne vidoen og tenkte hva har egentelig sosale medier gjort oss til, det er et hjelpe middel som kan hjelpe deg og holde kontakten med gamle og kjære, dele interesser og fortelle det du har i tankene. Men det er ikke bare posetive ting med sosiale medier! for det første er det "anonyme" kommentarene som kommer med negative påpeker som kan øddelege selvtiliten, interessen eller drømmene til den enkelte. Andrea Bandendyken skriver  om hennes pess på kroppen, om hun er god nok og de anonyme kommentarene som kommer inn på bloggen hennes, les innlegget hennes "er jeg bra nok?" HER

   Men noen misbruker de sosiale medier til å trakassere andre, men viste du at det er en straff på opptil seks år viss du mobber på nett og sms?

  Denne videoen handler om digital mobbing og hvordan man hjalpe med å stoppe sånne ting. Synes det er så synd at det er så mange som blir utsatt for dette. Det å bli mobbet via nettet kan oppleves som verre enn hvis det er ansikt til ansikt og det er lettere å slenge noen negative eller sårende kommentarer fordi man er sjult en nettprofil eller at ikke står å ser hvordan den som motar hvordan reaksjoner h*n er.

   

  Denne videoen sier veldig mye om at det er ikke alt du legger ut er bare tull, det er noe med å skille mellom tull og alvor! For det du har sakt kan ikke ta tilbake, men du kan rette opp det du sa eller gjorde. En side som heter Brukhue.com, det er en nettside som er imot nettmobbing. Der kan du lese om aktuelle saker om digital mobbing, hva er egentlig digital mobbing, ta tester om du bruker hodet på nett og andre ting som går unna tema "nett vett".  Ta testen å se om du vet hvordan det er å beskytte seg motmisbruk av dine bilder, din informasjon og hvordan du kan være med å bekjempe digital mobbing  2

  Gjett hva!

  Blir et kjappt innlegg før det er back to work!

  Jeg og Janne kom opp i Engelsk som va sånn passe bra, temaet er "on the move". Er glad for at dagen er her sån  at vi blir ferdig med det her og kan få sommerferie! Har jobbet i hele dag med det og har heldigvis i mårra i gjenn, er utrolig spent hva utfalle bli av dette, får håpe på det beste. Vi har fylt på med knaske saker sånn at vi holder "humeret" oppe :D  Jeg føler meg ganske trygg på fremmføringsdagen når jeg har en god venn ved med min side, angrer ikke en gang på at jeg gikk opp med henne! <3   Wish us good luck! ^w^

  0

  Photo: MY DOG!

  Det var en rolig dag på skolen med forbereselse til muntelig eksamen, det ble bading på noen i klassen siden det var så fint vær i dag. Fikk en innleveringen om naturfagen der jeg fikk en 6'er, er så super heppy for det siden det er nesten slutten på videregående! Etter skolen tok jeg med kamera og Tubby med på tur, der han koste seg i vannet og ballen som jeg fant ved garasjen (skal leveres tilbake til skolen). Nu har sommer vært tatt en ferie og regnen har stikket innom en tur, helt grett for meg siden det blir mye innesitting pga eksamen, heldigvis kommer varmen og sola til helga!

  0

  Fly helg + kos!

  Hei hei i'm back ^w^

   

  For en blandet helg med masse god undergholdning!  Oslo turen var det same gamle med regulering og sånnt, altids kos å møte han Pål igjen (tannlegen) vært hos han siden æ startet på skolen så han har jo praktisk talt vært med mæ under hele oppveksten. Ellers så føl no æ og mamma til Stavanger rett etter for å dra på sånn familietreff for folk som har det samme som meg, LGS (leppe- og ganespalte) Der traff jeg kjente og nye folk, det ble servert med masse god mat, aktivitets stunder for de forskjellinge aldersgruppene og barnepass for de minste (passet på de). Det artigste med turen var kongeparken, Der fikk æ prøve å brannslangen, teste hvordan det er å komme i en ulykke, reservert spise plass med grillmat og så mye popcorn vi ville og ta alle de "brae" karusellene, spise godter (nom nom) og mye mer!   Alt var perfekt bortsett fra at det var overskyet og kjørlig, så når vi tok en karusell som heter "fosses" så ble vi blaute og kalde, posetive var at det var så artig at jeg tok den 3 ganger. På kvelden (laurdagen) så ble det boweling for ungdomsgruppen som var utrolig koselig, fikk slush og spille helt til det stengte, gikk bra i begynnelsen kom på 2.plass, men resten av de gangene traff æ så vidt kjeglene, Haha, snakk om flink XD


  (se kem æ møtte ^^)

  Det e så koselig å dra på sånne treff, der du kan møte andre som har det samme som deg og vet litt hvordan det er å gå gjennom meg lgs, og ikke minst man møter ny og gamle, ha det artig og en avbrekk fra hverdagen!


   

  hits