• ✩✩✩✩✩✩
 • Add meg
 • Forsiden
 • ✩✩✩✩✩✩
 • 0

  ti ting om meg

   Ti faktasetninger kombinert med et bilde av dæ. Dette va jo midt i blinken - da får du/dere muligheten til å bli kjent med denne rare jenta hær, hehe, let's start"


  ♥ lkte ikke joggebukse før - For noen år siden trur det va i 7. klasse gikk jeg aldri i joggebukse, jeg gikk altid i dongeri eller tight selv når vi hadde gym. Har ikke anelse hvorfor, hadde ikke en ensete en av dem, følte meg ikke konfetabel i de. Nu bruker jeg uansett, til å slappe av, skole, gym og osv.

  En god venn - Jeg er utrolig glad i venninene og kompisene mine! jeg liker å gjøre små ting som viser at jeg setter pris på dem, det kan være en liten melidng eller kjøpe en liten gave. Jeg sier gladlig til de om hvor mye de betyr for meg....helt til noen/de gjøre noe urett mot mæ...ehemm da kan æ være din verste fiende ;)
  ♥ Godtermoms jeg? - Jeg er langt ifra noe godter eter, kan ny og ne få en sånn "æ vil ha noe søtt", men ellers på lørdager så kan familien ha satt potet gull, sjokolade og små godt freemme for kos. Det ender med at æ spiser noen få og resten forsvinner fordi familien har tatt det, samme blant venner ^^

  ♥ Avhengig av Musikk - Hvis jeg får åpen for en sang som fenger meg bra, kan jeg høre på det om og og igjen. Det er nesten ikke en dag jeg ikke setter på en sang, om morgen, kveld, tur, chille og osv. Det er en av de tingene "i must have"!

  Redd - En av tingene jeg er redd for er å bli såret eller vli sviktet. De siste årene har jeg blitt dolket så alt for mange ganger i ryggen som jeg trudde var mine venner og folk jeg var glad i. Det er en av grunne jeg ikke er "sjenert" for nye folk, menne når du har blitt kjent med meg så får du en helt annen side av mæ C: Jeg velger venner med omhu, ha få gode venner, istede for mange falske bekjente 

  Adoptert - Kom til norge da jeg fylt 4 år med mamma og pappa i november, til snø som jeg aldri hadde sett før. Jeg hadde ingen evfaring av norskmiljøet og språket, men det tok ikke så alt for langt tid før jeg snakket som en hest i norsk. Har vært her i nesten 12 år i norge og er utrolig glad for å være en "finnmarking"

     ♥ Utemenneske - Liker å være ute når jeg kan, det år dra på telt tur og skitur (av og til) har eg ikke noe imot. Synes det er kjempe deilig å dra på fjelltur eller ut i marka enn å gå i byen. det er så mye koselig å komme seg fra bylivet (menne ikke vennen :P)

  Støv på hjernen? - Jeg kan være sikkelig spurrevipp i blant, e flink til å glemme ting og er det med rydde romme (eks) er vell ikke den beste siden av meg :/ heller er jeg ikke sånn opptatt av å vakse og aner ikke når man burde før noen sier ifra..hehe flinke mæ ^^

  ♥ Åpen hjertet - Jeg er en som ofte ikke dømmer og ser det beste i andre mennesker og synes alle fortjener en ny sjanse. Også er jeg ikke fan av folk som snakker stygt om noen de har sett ved øyenkast. Noen ganger kan jeg tenke bare på det gode og men insert tilslutt at jeg tok feil om den personen. Jeg vil at alle skal ha det bra, jeg liker ikke at andre har det vondt og blir holde ute! 

  ♥ Hår - Jeg har aldri bortsett fra å stripe det en gang gjort noe spess med håret mitt, for uten å klippe det. Har egentlig altid vært fornøyd med harfargen og det naturlige skinnet jeg har. Natural is the best!

   

  0

  Dagen er her!
  Dagen er nu kommet, det som jeg har ventet i 10 år på..nemmelig eksamen skriftelig (og muntelig)

  Vi kom opp i engelsk som er bedre enn matematikk, jeg hadde veldig lyst å komme opp i norsk.

  Disse 1 1/2 dagene har gått til å forberede så mye vi kan sånn at det skal være lettere for oss under selve eksamen,

  e fornøyd med temaet for dette året, det er nemmelig forandringer :D

  Det er et veldig åpent tema som man kan skrive alt mulig om, fordi alt er i forandringer hele tiden og det har skjedd forandringer som har kanskje gjort hverdagen lettere eller kanksje tungere.

  menne så kommer jo grammatikken som ja....det er så komplisert det det -,-

  Er utrolig så spent, vi får oppgavene straks

  Ønsk meg og mine venner lykke til <3
  1

  Hobby now


  Siden jeg har mye fritid til overs nu så har æ brukt de tidene til å tegne forskjellige ting.

  tegner som ofte jeg har muligheten, føler at jeg forsvinner i mine egne tanker når jeg sitter der å lager forskjellige figurer og mønster

  Er ingen proff i dette og er glad for at jeg får noe ut av mine tegnekusntene :P

  Hva synes du?

  Nu e det loppe kasse som er neste! x)

  0

  I shared my weekend with...

  .........................


  Denne helga hadde æ en opplærling på jobb så da ble æ å start kl 08:00 og siden æ skulle jobbe så var æ ikke ferdig før 16:00, da stakk æ og Tage til kebaben og kjøpte oss to for å ta med hjem. Senden det ikke va noen busser ble dt beina fatt helt til rema 100 der vi fikk skys videre. Det ble film, brus, godter og mat som stod på agendaen resten av den kvelden, det va sikkelig kos og bare ta det med ro en lørdagskveld uten å "farte" overalt.

  Søndag kom sola og varmen frem og det ble en kjapp frokost før det var ut å gjøre hjemme plikter, når du altids har musikk gjør dagen og der og da mye lettere og "artigere". Ble hentet av Tage rundt 3 før det bar opp til prærien hvor vi spaserte opp på fjelle et sted, for å lufte og får rørt seg. rundt ni tiden dro vi til aks for å se Fast and Furious 6, Æ elsket filmen, den va sykt bra, det er en film æ ambefaler på det sterkeste (synes æ ^_^)! En spennede uke det her skal bli, har forberrdelse til engelsk eksamen de her to dagene og eksamen på torsag for så hive seg rundt å ta flyet til Oslo til kontroll for så å ta flyet til stavanger på familiesamling for LGS, Blir kanskje ikke så mye blogging pga av det!


  0

  i'm so sorry

   

  Det er ikke alltid like lett å be om unnskyldning. 

  Noen ganger er det viktig å si unnskyld. Problemet er at dette i stor grad handler om å blottlegge seg selv, og innrømme egne feil. Du har tråkket i salaten. Det var aldri meningen, men du har gjort eller sagt noe du gjerne skulle kunne skru tiden tilbake og endret på.  Men hvordan si unnskyld på en god måte? her er noen tips om hvordan man kan si unskyld på. Den beste måte å gi en unksyldning er det som kommer fra hjertet og deg! 


   

  1. Oppriktige unnskyldninger har større sjans for å bli godtatt

  De som motar unnskyldningen merker om det er ærlig eller ikke. hvis du vet at du ikke klarer å gi en oppriktig unnksyld er det best å vente eller la være. Når man skal gi en oppriktig unnksyldning innrømmer du at du har gjort noe galt og tar ansvar for det.


  2. Jo større overtrampt, jo viktigere er det med en oppriktig unnskyldning
  Dette kommer kanskje ikke som noen overraskelse, men hvis overtrampet er stort er det desto viktigere med en oppriktig unnskyldning. Med andre ord behøver du kanskje ikke å gå rundt og unnskylde ethvert "feil", så lenge du passer på å beklage de store.  3. Ikke unnskyld den andres følelser

  Det er viktig å beklage for sine egne handlinger og ikke andres følelse. Ofte kan det hende at man prøve å komme med en unnskyldning, men det blir noe som dette "Jeg beklager sterket på at du føler det sånn". Det er ikke mange somkan føler at dette er en oppriktig unnskyldning...


  4. Gi rom

  Det kan i noen tilfeller lurt å vente med å gi unnksyldning til "stormen"  og følelsene har lagt seg, derimot ikke vent i 2 uker før det kommer!

   

  5. Vær spesifikk

  Ikke gå rundt grøten som dumme ting du har gjort i livet osv, og ikke snakk deg frem som om du er en dårlig person. Si det du mener og hva du beklager deg for, det er det beste.

   

  6.Ikke bruk ordet "men":

  "Unnskyld det var dumt av meg, men..."

  "Unnskyld, men du proverserer meg mye."

  "unnskyld, men du var bare så treg og æ hadde dårlig tid."

  Det kan virke rart eller dumt men ordet "men" kan noen gang overrampe det du sa rett før, som oftest blir det du sa etter "men" som blir stående som det du engentlig mente. Jo mer man forsvarer seg jo svakere bli på en måte unnskyldningen din, ta heller ansvar for det du egentlig gjode.


  //insperasjon av 03:30    

  0

  Se hva som kom fram!

  Heiasann!

  Endelig kom så godt som sommeren i Hammerfest, hører at nede i sør har/hadde fint vær. Denne dagen ble tilbrakt i byen en snartur med Bjørn-Tore, for så å dra på gitar. Siden det var så fint vært, så når jeg kom hjem hoppet bokstaveligtalt i sommerklæren, når man har skyfritt himmel og over 20 grader..da kan man ikke sløse tiden! :) Ringte Janne om hu ville være med å gå rundt, hun hadde tilfeldis vis med kamera så det ble noen bilder tatt. Som altid er det artig å være med Janne, det er ikke noe kjedelige moment med henne, noen ganger har man så vondt i magen etter å ha ledd så mye ^_^

  Eksamen nærmer med storm skritt (for oss), siden vi kom i engelsk har vi det i neste uke. Så har (hadde) planlagt å legge meg tidlig..men ser på klokka nu så gikk den rett i dass X(

  (beklager for litt uklare bilder..)   
  4

  Et halvt år!

  I dag har jeg og Tage vært sammen i et halvt år! Det er utrolig hvor fort tiden flyr og det føles absolutt ikke som det er et halvt år siden jeg og han ble sammen på bursdagen min, men det er det alså! Det har ikke vært bare dans roser, det har vært utfordinger, men vi  kommer altid oss igjennom dem! <3 Det har gått så sinnsykt fort, og jeg er så glad for at vi er sammen! Disse månende har vært veldig innholdsrik med både opp og nedturer, men vi har klart å holde sammen uansett♥  Vi har gjort så mye sprell og gøy sammen, og det er aldri kjedelig å være med ! Vi har gjort mye rart, og har så mange fantastiske minner sammen som også skal bli flere av!!

  Jeg husker da du sende denne videoen, det smeltet meg helt!

  Og den gangen jeg filmet da vi tok bilder uten at du viste:P <3

   

   

  Elske deg verden beste gutt!! <3 
   

  2

  Tips til gutter!

  // Inspirert av Sofie Kvelland, Agnes og Maddelen

   

  Det med jenter og følelser er kanskje vanskelig av og til, vi kan jo vare komplisert og er sårbare. Derfor tenkte æ å lage et innlegg om jenter og hva liker gjør, selvfølgelig er det noen punkter ikke alle jenter er enig, men de fleste ^^ Jeg sier ikke at den perfekte gutten skal være akkurat SÅNN, det er altids noen spessielte særtrekk hos enkele gutter.


  1.  Jenter flest liker god morgen og god natt meldinger! Det trenger ikke være en hel "bibel", Én enkel God morgen, god jenta mi Kan lyse dagen for henne og God natt peneste kan få henne til å drømme de fineste drømmer og sove godt. Vi jenter setter stor pris på små ting.

  2.Det å ta  rare, søte og morsome bilder med kjæresten synes vi jenter er gøy, bilder er minner og varer lenge, det er koselig å se på når man savner hverander.

  3.  Som oftest liker vi jenter det å bli kalt for vakker, pen, nydelig, søt og vakker istede for f.eks: hot/sexy, deili osv, vet ikke hvorfor det høres mer ekte å få de komplemetene. vi liker at det vi blir lagt merke til er ekte og ikke bare noe for å si noe..

  4.  Snakk om hva vi liker å bli kalt, vi synes det er kjempe koselig med søte kallenavn. Det å kalle henne som du synes passer hennes personelighet blir veldig personelig, som er super søtt! Hvis hun kanskje er glad i kos, kan jo du kalle henne pus eller noe lignenede? ;-)

  5.Det med tema sex, det er/kan være forskjell på hvordan gutter og jenter ser på det. Som oftest er det jenta (Ikke altid!) som har lyst å vente, det er viktig og respektere og lytte til henne og IKKE press til noe hun ikke ønsker. Gylden regel!

  6.Det at gutter snakker om andre jenter foran dem, er ikke vi så fan av...selvom om vi vet at de er bare venner, blir vi sjalu selv om vi ikke vise det!

  7.  Jenter elsker at gutter tuller og koser med jenta sin. Ha noen små tulle slåsskamper, knuffe hun litt - men for å avslutte det dra henne til deg og gi henne en klem eller et kyss. Det er kjempe søtt og husk at der er aldri en klem eller et kyss for mye :-P
  8.  Vi jenter tenker endel på hvordan vi ser ut. det at du kommer med komplimenter og legger merke til de småe tingene som f.eks om hun har klippet seg og du forteller henne hvor fin hun ble, FØR hun sier at hun har klippt seg. Disse tingene viser at du virkelig mener det at det er troverdig, istede for at hun forteller deg at hun har ordnet håret da blir fu nesten tvunget til å fortelle at hun ble fin..Dessuten digger vi jenter de små tingene!

  9.Det æ snakket tidligere om sjalusi kan også komme frem hvis du viser tegn til at du er interesse i en annen, selv om du ikke er det..så kan det tolkes på flere måter (jenta's perspekiv), Vi hater å føle at du konkurrerer med andre jenter for en deg. tips: hold deg til én 

  10.Det med utseende er ikke et bare et vanskelig tema for jenter, det er mange gutter som følere at han ikke er bra nok for jenta, vi ser ikke bare på utseende til guttene. Det er viktig å vite at utseende er ikke alt. En bra personelighet, pent smil, glimte i øyet osv, ja disse tingene er kanskje bedre enn utseende. Har du en herlig personelighet blir man automatisk mye kjekkere i en jentas øyner!

  11.  Det når jenter er sure, betyr ikke som oftest ikke at der mensen, det kan være en helt annen grunn. Det med at dere gutter kommer med de kreative vaneligekommentarene deres: har du mensen?...Spar deg for det, da vil hun garantert ende med å bli enda surere.

  Sist men ikke minst - det er ikke galt å vise følelser. Det er kanksje det beste du for det viser at du bryr deg om jenta og at du hun kan stole på deg og at det er ekte!

   
  0

  Jobbfeiring!

  I går var det 17 mai, tradisjonen er vell og gå i tog, synge nasjonalsang, bunad og stas :)

  En dag som vi feirer fordi da ble grunnloven skrevet i Eidsvoll,

  en dag vi før har forventet  regn/vind,

  en dag man tar det rolig med venner og familie 

  Denne 17.mai var veldig anderledes enn de andre

  Det var et nydelig vært med sol og varme, endelig kan godværet være hos oss ^^

  Det ble ikke stas, tog eller synge nasjonalsangen, jeg takket ja for å jobbe istede for å feire dagen

  I beynnelsen var det stille i cafen men noen som kom innom, men når klokken nermet 2 tiden barakte det laus med folk som ville ha kaffe og kake, milkshake eller is i godværet ^^

  Det var førstegang æ jobbet i isdisken, det var rett og slett uvant og stressfullt! 

  Men det var kjempe kos å ta en liten "smaltalk" med venner, bekjente og familie, det er så kos <3

  Håper du og dine hadde en minnerik dag!  (gamle bilder..)

  0

  nattevakt = Lite søvn

  16 mai var knall!!

  Bootleg/foreldrer hadde arrangert et rusfritt kveld for for 10 klasse, en slags avsluttning på grunnskolen og feire av dagen før 17.mai

  Vi var der fra klokka åtte til fem om morgen med innhold som:

  + Danse (velkommen show)

  + DJ

  + Russeknute, quizer, beat for beat, Gaterebus  

  + Servering av pizza, brus og baguetter

  + Gaming

  + og mye mer!

  Det va sånn at man fikk "gratis" forsyning av brus, godter, kake og mat så mye man ville! 

  Det ble delt ut endel fete premier, som ble delt ut hvert andre time,

  æ trur de fleste ventet på hovedpremien som var 10k som var på slutten av kvelden, jaa rundt 4 tiden *trøtt da*

  Æ angret ikke på at æ dro ditt, en kveld som ikke blir glemt med det første! :P

   

     4

  Gift!

  Fikk denne kjolen hos tante i gave

  jeg fant  den for noen dager siden på CM jeans som æ falt helt for!!

  det var en kjole æ har lenge sett for meg, at det er drop back og fargen er kjempe fin

  Gleder meg allerede til å begynne å bruke den, håper det kommer noen arrengemanger i nermeste fremtid, har så lyst å få "luftet den"!  ^w^  Q: hva synes du? 

  Q: Var den ikke fin?

  4

  jobb

  Tjohei!

  I går så jeg på senteret at gokaffen etterspurte etter folk som kunne jobbe der, så da spurte æ og fikk prøve meg i dag der, var ganske hetisk for å være ny på det arena. Begynte der kl 11:30  til ca 15:30, kjennes i beina at æ har stådd leeenge, men det går seg til :)Ellers så var det så fint vær i dag at æ tok sykkelen fatt og sykklet frem og tilbake fra jobben, var sikkelig hærlig å kjenne sola i ansiktet, nu e det bare noen få dager til vi får vite hva vi kommer opp i eksamen og etter det er det eksamen og så er det SOMMERFERIE, ahh som æ gleder meg! Har arbeidet med naturfagsinnleveringen resten av dagen for å slippe å gjøre så mye i neste uka.

  0

  090513

  Sol og varme = fin dag og ta bilder, her er noen bilder æ ble fornøyd med!


  0

  kristi himmelfartsdag

  Heia :)

  Dagen i dag har vært veldig koselig, en stund siden æ har "stesjet" opp med bunad og og sølje osv.

  Det startet ble servert endel god mat og brus, prat her og der og tale

  var der til rundt halv 5 da begynnte folk å dra og da gjorde vi også det, har vært ute å nyt sola og tatt bilder.

  Koselig å at vi har fri i mårra, gjørt mæ ingenting ^w^
  0

  åttendemai!


  Heia!

  Denne dagen har æ vært trøtt siden æ kastet øyene mine opp, det e så irriterende å føle deg søvni når du har sove leeeenge. Dro te byem med Sina-Marie der vi malt på sånne gamle cd plater til sveivegrammafon eller hva no det het, det er til barnasverdens dager på aks, ska dra å ta biler for bootleg fra den dagen på lørdag. 

  Kjøpte noen ting som er en æ skal bruke i mårra til konfirmasjonen,Dro til han tage etter en stund for å klippe meg fordi æ ville se "fresh" ut til i mårra, siden han Tage skal også på konfirmasjon så det ble dress prøving på han og gjorde oss klar til i mårra. 

  Kjempe kos i dag som alltid!

  0

  Oslo new in and div!

  Hei hei! :D

  I går dro jeg til Oslo og ble til i dag, det var bare en skjapp snartur for kontroll. Vi hadde endel problemer med trikken pga en buss hadde satt seg fast og måtte busse trikk her og der pga ombygging av skinne. (herlig å vente....) Fikk tid til å stikke innom en av mine favoritt butikker, nemlig "utro" ..facebook siden her. Det er en butikk som har den stilen æ liker også har de så mange awesome klær, ble noe med meg :P Nu e det tilbake til skolen og HELG!! og 2 dager skole før fri igjen kan man klage? føler at det e sommer om ikke så lenge!! 
  Fikk 2 t-sorter av tante i gave, tusen takk! ^^  hits