• ✩✩✩✩✩✩
 • Add meg
 • Forsiden
 • ✩✩✩✩✩✩
 • 8

  Tankevekker - GI ET SMIL

  Jeg vil igjen si Tusen takk for all oppmerksomheten ang innlegget jeg skrev om mobbing og nedrakking (kan leses HER

  Meningen for det innlegget var ment som et tankevekker rundt det temaet, og at selv de "uskyldige" kan ha opplevd noe sånn. Det tar like raskt å såre noen som det tok for Usain Bolt fra Jamaica å løpe 100 meter på 9,58 sekunder, og det er raskt!  Og som jeg skrev så kan man ikke ta tilbake ordene som ble sakt, har man sakt det, så er det gjort!

  isteden for å bruke all energien på å få andres liv nedover hvorfor ikke smile? ikke bruke all energien på å peke og le av en, hvorfor bare slutte å være så opptatt å påpeke andres feiler og måte de er? det er ikke alle man kan gå godt sammen, sånn er livet. Tenk at ditt smil kan gjøre dagen til den personen hakke bedre, med at du så den personen og ga det lille smilet! Et smil kan redde mange folk, fordi det er endel folk som driver med selvskading og er i depresjon pga folk ikke ser dem. Så tenk neste gang du ser en person som kanskje ikke fenger deg eller er litt nedfor at kanskje h*n ikke har det så bra eller har problemer med hjemme...så ikke send "morde-blikket"  eller sleng en unødvendig slem kommentar, SMIL og kanskje si "hei" eller nikk. Og det beste er at er GRATIS og er en hjelp til å spre glede i verden! 

  Men så vil jeg si at aldri tro at det er din egen skyld, og at det er deg det er noe galt med, fordi det er det ikke! Fordi selv om man er "annerledes er det ikke greit å bli behandlet dårlig♥ ❤ ❥

  (denne er endel år gammel, men synes at videoen beskriver godt til det jeg har skrevet!)

   


  0

  ☆ Evening With My GIRLSSSS ☆

  God kveld alle sammen! 

  Jeg vil først si tusen takk for tilbakemeldingen angående forrige innlegget (HER), innlegget var ment som en tankevekker ang mobbing og nedrakking!

  Menne i går kveld dro jeg ut på peppes pizza med Ingvild, Hyaa og Cathrine. Der satt vi og koste oss med god mat, drikke og hygget oss i hverandres selskap. Deretter bevegde vi oss til kinoen, der vi så filmen "The Amazing Spider-Man".  Filmen var sånn midt på treet, følte det var noe som manglet og jeg begynner å bli lei av de "originale" superheltene, du kan nesten gjette deg til hva som skjer neste og neste. Men selv om filmen var sånn, tja, så hadde jeg en trivelig kveld med god jentene! 


  13

  "Din Skeiv-Trynet, Ape"

  Utseendet ditt er noe du ser av å få refleksjonen i speilet. Andre mennesker ser utseendet ditt med å bruke øynene sine. Et utseende er noe alle ser i hverdagen. Et utseende har ulike typer som hippie, Barbie, EMO, punk, sexy, dyster og mange flere. Alle utseende har en personlighet som er snille og gode, men dessverre er det en del folk som liker å få andres selvtillit og utseende nedover, ved å rakke ned. Selv om man ikke rakker ned personen ansikt til ansikt, så gjør man det bak ryggen dens. Det har veldig lite å si om man gjør det i den virkelige verden eller om det blir sakt over nett. Har man uttalt til en person som sårer, så har man gjort det. Man kan ikke trekke det tilbake! Har man kalt en person stygg, feit, beinrangel og osv, gjør at personen sitter igjen med en «ripe» i seg.

  Det er trist at folk ikke tenker lenger enn sin egen nesetipp, fordi man har ytringsfrihet her i Norge. Så det er ikke noe problem å si hva man synes og mener hva man vil. Det triste er at man gjør det til og med om folk man ikke kjenner og vet. Men det morsomme er at de som gjør det blir fremstått som hatefull, dum eller hjernedød.

  Noe de kanskje ikke tenker over er hva er ettervirkningen for en som blir utsatt, hvordan føler de? Hvordan har de det? Lever de et bra liv? Har de noen problemer i ettertid? Noe av ettervirkningene er depresjon, søvn- og konsentrasjonsvansker, frykt og angst, vonde drømmer, fysiske problemer, lav selvrespekt, spiseforstyrrelse, unngåelsesatferd!

  Men så kan man stille seg spørsmålet hvorfor gjør folk som de gjør? 
  Er det sjalusi, misunnelse eller forelskelse? 

  Som jeg har skrevet tidligere er jeg født i Kina med lgs (leppe-gane-spalte), på grunn av min bakgrunn og det jeg er født med, har gjort at jeg har vært offer for nedrakking. Jeg har blitt kalt «skeiv», «apetryne» eller «jævla kineser»? Selv om det er BARE ord, så treffer de som et kniv i brystet! Hva forventer de som gjør dette at man skal føle? Skal man være lykkelig over at de sa det? Hva vil de oppnå med det?

  Dere kan ikke forestille hvor langt ned man synker ved å bli mobbet eller rakket ned, dere er total blinde. Hvor mer populær blir du av å ødelegge noen? Det er helt sykt å tenke noen er så slemme bare for å få en status i en gjeng! Bare å få de kommentarene, ødela dagen min. Man gikk bare resten av skoletiden som en zombi og bare lengtet hjem, der man slapp å smile og se glad ut!


  Men jeg lot meg ikke knekkes av de, fordi jeg hadde familie og venner som viste meg at det var ikke  oppmerksomhet, men vise de at jeg var stolt over meg selv. Selv om at det er en del siden er jeg fremdeles sårbar overfor lignende ord, selv om de tuller, fordi man har enda episodene brent fast til minnene. Så selv om noen har gått videre så har man fått sine dype og negative spor i livet!

  Det siste jeg vil si er gi opp alle kommentarene deres. Gi opp å le og peke når noen går forbi deg. Gi opp med all frekkheten som skjer over nettet. Gi opp å gjøre ting som har noe med å ødelegge en person. Alle er forskjellig, la de gå med hva de vil, la de si hva de vil! Det er ikke ditt liv og ikke dine plager, og hvis noen plager deg utrolig mye så ta det opp på en ordentlig måte som ikke ødelegger noen!

   

  Så neste gang, tenk deg igjennom før man sier noe, er det så vanskelig? 

   

  #hverdag #blogg #trening #mammablogg #sommer #mat #mamma #sol #mote #kosthold

  2

  ♣♣♣♣♣  Heii søtinger  

  Håper alle har hatt en fin helg til nu, for det har jeg hatt! I tidligere innlegg skrev jeg at det var "dansens dager " i dag, der det var forestilling med alle danserne på kulturskolen. Gruppen min danset i to puljer (forestilling), det ble servert kaffe og kaker etter. I går kveld kom søte Ingvild over for å hjelpe meg å bake til i dag. Vi skulle lage ugle muffins, men flinke meg klarte jeg å glemme å handle det viktigste ingrediensen, kroppen til ugla...Så det ble improvisering med å pynte med kake-dryss-pynt. Alle muffinsene forsvant, så da må de ha smakt godt! ✿ 

  Etterpå ble jeg invitert på Qa av mamma, var utrolig koselig å få litt tid med henne. Vi har ikke vært med hverandre på lenge...Det som er trist med at man blir så opptatt med jobb, skole og trening at man får ikke tid til familien. Så ta tid til  familien mens du kan, de blir også eldre og man vet aldri når man kan miste dem! 

  Ha en fin helg videre! ☆゚

  Q: Hva har du gjort i dag?

  Q: Liker du å bake?

  5

  My New Love ❤  Herregud, har lenge ventet på å få kjøpt nye trenings sko og har lenge gått å ønsket meg nike sko i en kul farge.
  Er så glad for ar de hadde denne fargen, blå er min favoritt! (。♥‿♥。) 

   

  0

  Text Inspiration ♠

   Do you believe in love at first sight or should I walk by again?

   If love isn't a sport, why is there so many players?

   Sometimes you have to forget what you want and remember what you deserve.

   If you can't handle my worst, you ain't getting my best.

   Experience is simply the name we give our mistakes.

   Crying doesn't mean you're weak. It means you have been strong for too long.

   Sometimes you have to let go to see if there was anything worth holding on to.

   In life you will meet two kinds of people. Ones you build you up, and ones who tear you down. In the end you will thank them both.

   Identify your problems, but use your power and energy to solutions.

  ♥ The only way to have a friend is to be one

  ♥ A friend is someone who gives you total freedom to be yourself

  ♥ Win the love by showing love

  ♥ Never give up on things that make you smile

  ♥ Fake a friends are like shadow's, they follow you in the sun, bur leave your side when it gets dark

  ♥ Every day is a new beginning, take a deep beath and start again

  ♥ Dont ever let a boy build you up whit his word, because the higher you are, the higher you fall

   Håper alle får en fin kveld! ٩(̾●̮̮̃̾?̃̾)۶

   

   

  1

  Dancing Queens ♛

   

  Jeg har stort sett hele livet vært glad i å danse. Elsker og bevege seg til musikk og lære nye koreografier. Akkurat nu danser jeg med en herlig dansegruppe på aks, vi er en tett gruppe. Vi tøyser, støtter og ler med hverandre, det er nesten ikke en trening der man ikke ler ❤ Denne helgen er det dansens dager på aks, der alle som danser på kulturskolen skal ha fremvisning, gratis ♪ ♩ ♫ Gjerne kom hvis du vil. ÅÅå,Psssst det blir servert kake  ♥●٠·˙  "Den herlige gjengen som jeg er så glad i, synd at vi mangler noen og at noen avslutter til sommeren 
  ☆"

  0

  Rule no.1; how to be happy

  0

  Sliema Malta, EF

  Jeg skrev et innlegg om at jeg skulle på språkreise HER. Men det ble forandring i planene med at de anbefalte oss og reise heller til Sliema , fordi det var mer folk fra våres alder og mye mer å gjøre. For meg gjorde det ingen ting, bare jeg får reise! ❤ Har sittet og sett på bilder fra derifra, det gjør at jeg lengter enda mer til sommeren...jeg kan nesten ikke vente til skolen blir ferdig. Synd at vi ikke får vite hvor vi skal bo, det får man vite to uker før man drar. Skal bli utrolig koselig å reise og oppleve noe nytt og ha med en av bestevenn er toppen av kaka 
  To filmer fra plassen jeg og Ingvild skal reise til 

  Q: Skal du på språkreise?

  Q: Har du planer for sommeren?

  2

  Taking Photos In My Mind

  Da var påsken over og er kommet hjem etter å ha hatt en utrolig koselige dager. forrige gang jeg blogget ventet jeg på Tage og hans far, jeg var på demmes hytte fra mandagen til torsdag, da jeg ble hentet av søskenbarnet, pappa og noen venner på skuter fra hytta våres. De dagene jeg var der var utrolig koselig, det ble grilling ved bålet, skuter tur, bli kjent mer med hans familie og kortspill. Jeg tok bevist ingen bilder da jeg var der, ville heller være i øyeblikkene og bevare det i minne, og siden jeg var der så kort ville jeg bruke all den tiden jeg hadde. Det å tilbringe litt av ferien hos kjæreste og familien hans var herlig 

  Resten av påsken gikk til å være med familien og venner på fjellet, med grilling og fisking i god vær. Noe som er godt med sånne høytider er maten, masse godt mat, og stampen. De siste dagene av påsken fikk jeg overnattingsbesøk av søte søskenbarnet mitt Line. Var utrolig koselig å være med henne, jeg kan være 110% og mer enn det! 

  Det har blitt tatt bilder etter og før jeg var i Oledefjorden. Det har vært utrolig godt å få vært med familien min og bare fått tid ilag med dem, siden i hverdagen har alle noe de skulle ha gjort som gjør at vi ses sjelden, kanskje til middag og om kvelden. Snurr bilder -

  "lagde en oreokake sånn at vi hadde noe vi kunne kose oss med på påskeaften" 

  "Noe som var gøy var at noen av de minste søskenbarn våknet med et kart som førte til ledetråd og oppgaver. Jeg og line hadde sittet og ordnet skattejakten dagen før, var koselig at ungene så til å like"٩(̾-̮̮̃̾-̃̾)۶  Q: Hvordan har du hatt det i påsken?

  0

  Inspiration monday

  Da er en ny uke startet, heldigvis er det ikke skole. Skal begynne å pakke og gjøre meg klar til å bli hentet av familien til kjæresten. Blir å være på deres hytte fra i dag til torsdag, da familien min kommer kjørende på skuter over til Oldefjorden for å hente meg. Det kommer ikke til å bli blogging når jeg er der, vil bruke den tiden jeg har der ved å være tilstede og ikke på bloggen :)

  Håper alle får en trivelig påskeferie videre, kos deg med familie og venner :D

  0

  sunday's love

  I dag tok jeg dagen med ro, har blitt litt verre, men var bare en liten tur til familien en snartur for å si "hei". Ellers så har jeg sittet å arbeidet med noe skolearbeid sånn art jeg slipper å gjøre det når jeg er på besøk hos kjæresten. I mellom arbeidet tok jeg bildet av det jeg hadde som sminke. Tok ikke bilde av alt, men det som er avbildet er det jeg bruker mest til litt finere anledninger. Bruker generelt ikke sminke i hverdagen, hvis det skjer er det maskaraen og eyelineren som blir brukt, liker å være naturlig som mulig, men se litt oppkvikket ut   

  Nu står middagen i ovnen, stampen og badstuen er varmet opp og klar. En herlig avslutting på søndagen, synes jeg! 
  Q: bruker du mye sminke?

  Q: hva har du gjort i dag?

  0

  -trosse litt..-

  Dagen i dag startet med at jeg våknet opp forkjølt og slapp, herlig å bli syk når man har ferie. Men når familien snakket om skutertur til lille doggi på isfiskekonkurransen. da kvikknet jeg opp, å gå glipp at første skutertur i påskeferien, var ikke snakk om. Det ble ingen fisk på oss, men vi fikk godt vær og føre, bortsett fra å være slapp så var det utrolig koselig på fjelle. Når konkurransen var over, kjørte vi ned til hytta, var det enda solfyllt. Så rullet meg i et pledd på varandaen, med "det nye", te og frukmix, det var en utrolig herlig 
  Håper alle får en hyggelig kveld videre  

  4

  Nu kan påske komme..

  Tjoheii alle!

  Da er søndagen på tur på å ebbe ut, sadly. Helga er brukt til å kose seg i myk sneen som hadde kommet i løp av uka, den følelsen når man leke og kose seg, er ubeskrivelig. Det er så godt at snøen kom og ikke regn, det blir så trasi når det skjer...Nu håper jeg bare at uka går lynfort, sånn at påskeferien kan starte, har endel planer som jeg ser frem til. Håper alle har hatt en koselig helg og får en flott uke! 
  1

  Fly med fyll av glede  Hola folkens!

  Fraværet her skyldes fordi jeg har vært en snartur i Oslo på reguleringkontroll, var bare en snartur trur vi var oppe og ned på 23 timer, rekord!  Inn i det hele hadde jeg lang økt på dans, så det var rett fra flyplassen og inn i dansesalen, gjett om jeg var sulten etter dans. Som alltid sover vi over hos tante, hun har vært utrolig snill og kjøpte meg en ny sminkeveske til meg, den forrige ble utsatt for kullsyre og kliss, obs :S 

  Denne dagen har bestått av dette:   (tentamen i nynorsk og bare tatt det max chill)

  Ha en utrolig fin helg alle som en!

  0

  -Taste for you - party in your mouth-


  Hei hei! 

  Er du den som er avhengig av å ha noe i munnen, kanskje æ kan tipse dæ til en ny bestevenn? nemelig Blink mints!

  Gjennom LinkenShare har æ fått muligheten til å teste ut Blink mints og si min mening om de, smakene æ skulle teste var disse herlighetene:

  Det er tre smaker i butikken i dag, det er peachberry, cola og lakris, det kan hende det kommer flere smaker. Pink grapefruit og sweet champagne er nye, de er an av smakene som kanskje kommer ut. Dropsene oppbevares i smarte, små bokser, som er laget av metall med et unikt design til hver smak, akkurat nu er det 28 smaker som finnes, de er også sukkerfrie. Jeg har også latt familie og venner smake på disse, for at det skulle bli en vurdering fra forskjellige syn. 

  "Smeltet på tungen"? Denne smaken var veldig friskt og god, den fikk fem diamanter fordi den var endel syrlig i begynnelsen, og fruktsmaken føltes uekte (tilsetningsstoffer). Ellers var den topp!

  Øyenfall? fikk en sommerlig følelse av designet, fargen passet godt til dropsene.
  Var dette noen for deg? Jupp, den har en frisk farge og smak, dette minner meg om sommeren.

  "Smeltet på tungen"? Uff, nei. Den var utrolig tørr, og veldig syrlig, men som man vet er frukten det. Er ikke så glad i ting som er veldig syrlig, derfor falt ikke denne i smak.

  Øyenfall? Er ikke så glad i fargene og mønteret, hvis jeg hadde sett denne i butikken, trur æ at jeg ikke hadde valg den.
  Var dette noen for deg? Boksen var ikke fin og dropsene var ikke så gode, så dessverre. 


  "Smeltet på tungen"? Dette var virkelig smelt på tungen, æ e glad i cola. De har gjort en godt arbeid med å få smaken lik cola.

  Øyen-fall? Likte fargen og mønsteret, det passet til navnet. 
  Var dette noen for deg? Selv liker æ cola, og cola-dropsene svarte til forventningene, men selv om fargene passer til navnet, burde mønsteret være mer spennende, fordi den ble kanskje kjedelig, ved første øyekast.  

  "Smeltet på tungen"? Bra jobbet med å få lakris smaken, selv er jeg ikke glad i lakris, men like dropsen veldig godt.

  Øyen-fall? Æ hadde ikke kjøpt dette pga mønsteret, fordi æ følte dette ble endel guttete, men fargen var en god match til navnet.
  Var dette noen for deg? Som æ sa er jeg ikke noe lakris-person, æ hadde aldri kjøpt denne smaken/boksen av meg selv. Etter å ha smakt den var den overraskende god smak!  "Smeltet på tungen"? Denne var jeg litt skeptisk, pga navnet, trudde det skulle smake champagne, men da jeg luktet var det "tutti frutti" lignende smak. Når jeg smakte fikk jeg brusing og tutti-frutti smak, synes ikke det var noe.

  Øyenfall? Lekkert og sikkelig glam over seg, veldig pent!
  Var dette noen for deg? Designet var skikkelig friskt og gjør meg glad, jeg ville ha kjøpt denne for design men ikke for smake. Den var ikke noe for meg, selv om jeg ikke liker så godt tutti-frutti, ga den ikke noe positivitet, men jeg likte konseptet med brusingen.
  Noe som hadde vært kult om de hadde laget en boks med f.eks 3 forskjellige smaker, sånn at man kan bli "overrasket" over hva man får smake. og da får man litt forandring, det kan være litt kjedelig å spise det samme eller kjøpe flere bokser, også slipper man å ha 6 bokser i vesken/lommen.     En annen ting er at man kan bruke boksene til noe annet, fordi man kan ta av lokket, som man kan legge andre drops eller tabletter.    Har du prøvd Blink Mints før?

  hits