• ✩✩✩✩✩✩
 • Add meg
 • Forsiden
 • ✩✩✩✩✩✩
 • 0

  Non-Sofa
  Heia!

  I dag har jeg fått selge senga som jeg leenge har lyst til å ha  gjort, så nu venter jeg på å få en sovesofa. Akkurat nu så sover jeg på en madrass på gulvet som er veldig uvant, er vant med å ligge litt høyt. Denne skoledag hadde æ tentamen med andre som ikke var på de dagen det var, gikk sånn passe bra, får håpe på det beste! Uttnyttet dagen med å dra til Tage etter gitar, vi gjorde litt av hvert helt til vi måtte dra til meg for å rekke de som skulle ha senga. Ble serie seing gør han måtte dra hjem rundt 21.

  Er det noen andre som har den helgefølelsen, at man har lyst til å si "god helg alle sammen!", det har vært så fint vært med som og faktisk litt varme i det siste som gjør at æ får den helge/sommer følelsen. Det er 1.mai i mårra som betyr fri fra skole, blir nesten som lang helg siden æ drar til Oslo i mårra og kommer tilbake på torsdags ettermiddag..så det blir bare fredagen æ må komme mæ heskinnet gjennom :P

  Dere/du får kose deg på 1.mai ^w^


  0

  S.U.N.D.A.Y


  Heia! Denne dagen har vært en god blanding med morsome og kjedelige timer. Sov til halv 1 som var rett og slett herlig, trur ikke æ har sove så lenge på ukevis. Hadde avtalt med mamma at jeg skulle vaske rommet, det gikk neste 4 timer å bli ferdig (kjedelig!) Elskling <3 kom innom en tur etter vaskingen, vi dro ut for å drege med Janne med til moloen., det ble tatt noen bilder og tull før vi stakk hjem pga vi frøs. Vi ble å spille, spise snop , kos og tulleprat helt til Janne og Elskling <3 måtte dra rundt 10, det var kjempe koselig kveld! ^w^  Nu skal æ hoppe i køya for det e en kjedelig skoledag fremfor meg, Yeah!, gleder meg sykt..ehehe..not! ;)

  God Natt (^_^)  0

  Sunshine

  Akkurat ferdig med å skype med Tage, han skal opp tidlig pga jobb..

  æ får også lægg meg også skal ha kakelotteri med Janne på sentre ved cafén fra kl 11:00-14:00, stikk gjerne innom 10 kr pr stripe!

  Har hatt en ganske "rolig dag" på skolen, det bestod av tegning, konsert, spill og film + gå hjem halvtime før tiden, herlig det.

  Dagen var like fint vært som i går med sol og nesten skyfri himmel, det var bare å ta frem solbrillene, gleder meg noe sykt til sommeren.

  Synes det nermer seg med stormskritt og når solen titter frem i selveste Hammerfest ;)

  Hadde photoshoot med Johanne og Line sånn at de freshet opp designet demmes, her er Johanne sin header:  I byen møtte vi  Maia, Silje, Sofie, Nora, Carro og Maibe, vi gikk rundt om i senteret en god stund før vi stakk og lånte film, kjøpte snop og dro hjem, der hjalp jeg med Johanne sin blogg (her)

  Ble der til æ dro ned til aks (forrige innlegg)

  Var en UTROLIG BRA film! De beholde det beste av alt..humoren. Hele konsepte var bra laget, dt er en film som man kan se en gang (synes jeg) syned at det var siste film av han, trur jeg.

  Det får en


  Et bilde dryss fra dagen i dag:
  Natta, stikk gjerne innom senteret i mårra ^w^

  2

  Cinama soon!


  Sitter med Line (her) og Johanne (her), har vært med dem siden skolen sluttet.

  Det ble tatt noen bilder som æ kunne lage header av og hengte i byen med folk i noen timer

  skal stikke ned på aks for å møte gjengen der, vi skal se "iron man 3"

  Håper de ikke har fjernet humoren i filmen og ikke overdriver!

  Blir å blogge seinere i dag, skal være aleina hjemme pga mamma har nattevakt og pappa er på hytta, så ja.

  Ha en koselig kveld videre ^w^

   

  0

  Innholdsrik dag!

   Heia!

  Denne dagen kunne ikke blitt bedre, trur det har vært en av de fineste og koseligste på lenge. Vi var ferdig på skolen rundt 12:45 pga mangel på lærer så vi fikk hjemme lekse som var enkle, siden det var så utrolig fint vært så bestemte vi oss om at vi gjør oppgaven ute. Vi ble vell å ligge der i 3 timer før de for hjem, så kom Ingvild innom og vi så en episode av ?The Vampires Diary? før hun møtte hente lillesøstera i barnehagen. Bjørn-tore kom innom og vi tok med Andrea med på sykkeltur i en time før hu ble lei, så bi sykklet te byen der vi kjøpte oss drikke og kylling og satte oss på aks, nam nam. møte kjentfolk og surra rundt i byen var i byen til rundt 9 før æ huta meg hjem. En innholdsrik dag som definitivt går i minnebok!

  0

  Natural beauty

  Jeg kom over denne videoen på youtube, synes verden kan relate til denne videoen! nu tidens tid er det mye press blant vi mennesker på hvordan kroppen og utseende "skal være". Alle er forskjellig fra person til person, du er pen som du er. Vi er blitt så opptatt av hva andre synes at vi glemmer av hva vi likte med seg selv. Alle har ikke de hviteste tennene, flateste mage eller de største musklene osv, glem det! Det er så mye andre gode og spennende ting, enn å fokusere på utsennde og kropp, litt skal men ikke bli en "dagli tanke"!

  "Aksepter hvem du er, fordi du er nydelig/kjekk som du er"

  "Det du legger merke til, er det ingen som gjør det!"

  2

  Photoshoot 17-18.04_2013


  var kjempe god humør i går, fikk en sterk 5'er i prøvemuntelig! trur ikke jeg har vært så glad på lengeee.

  I dag og i går var jeg med Tage, vi har gjort litt av hvert som gå turer, se film, spille litt gitar og osv

  I dag gikk vi til molloen og tok noen bilder mens vi var i slengen, fikk noen fine bilder av han..fikk jeg noen fine bilder av meg?? ehe nei :D

  Helga skal jeg tilbringe med mamma og pappa på hytta, må jo få kjørt litt scooter før sesongen er over, skal bli artig det!!

  Søndag skal en av søskenebarnene feire bursdagen sin, kommer til å bli kos det

  En innholdsrik helg kommer om ikke så lenge men først må jeg komme meg helskinnet gjennom prøve eksamen skriftelig engelsk, fml -.-"

  Jaja, senga roper nuuuuuu, snaxz!

  Hehe ikke akkurat det beste stillingen å ta bilde i XD
  1

  workingpower


   Heyaaa ;D

  På skolen har vi prøveeksamen muntelig og jeg valgte å gå opp med Janne, vi kom opp i norsk med tema makt og motmakt.

  Angrer ikke et sekund på at jeg valgte Janne, vi jobber kjempe bra!

  siden vi gjorde det meste feridig i går så har vi for det meste finpusset og laget powerpointen, gleder meg til å ha fremlegget ^^

  I går kom Tage en liten tur etter jobb, kjempe koselig, trur ikke jeg har ledd så mye på leeenge

  Sitter på aks å venter på at æ skal bli hentet av pappa, så er det vell siste øvingsinnspurt til i mårra, skal ha det kl 09:30

  Ønske oss lykke til! :)

  SNAKKES ^w^

  2

  fun day

  I stede for masse tekst så kan jeg fortelle hva dagen min bestod av i bilder+litt info! ^^


  (I dag fikk Tubby sin måndensklipp, han ble faktisk veldig fin..glemte å ta en etter bilde av han. Tok en evghet, startet runt 12 og var ferdig ca 15:00, slit.no.)


  (Etter frisørtimen til Tubby ble det en liten tur til Tage, det vi så på varg veum; kalde hjerter eller noe, kjempe kos)  (After that en tur på peppez , vi fikk 20% avslag på en stor pizza på kinobilleten våres. Var kjempe kos, håper det gjentas igjen..kanskje med flere? :P)

     (Janne ble med hjem etter det, vi ble å se sherlock holmes og kos mat til filmen, hun dro for ikke så lenge siden, så nu er det snart senga :3)

  0

  Herlig!  WOW! for en awesome dag det har vært, det e lenge siden æ har hatt det så morsomt! Vi dro fra skolen rundt 09:00 og var der ca 10:00. Da hoppet jeg i skiene og begynte å renne med en gang heisen startet og siden da har jeg ikke stoppet, med unntatt mat og sånnt. Vi har kjempe heldig med været det var sol og varme hele tiden og et godt føre i bakken, det var helt smashing!

  I dag prøvde æ snowbord for første gang!! det var utrolig morsomt selv om det ble en del fall og knall her og der, men æ ga ikke opp. Var vanskelig i begynelsem men ble lettere etter hvert. E ikke akkurat pro på snowbord men æ kommer no meg nesten uskadd ned ^^ Nu kjennes alle fallene etter forsøkene på snowbordet, har vondt rundt om kroppen, men det er verd all moroheten æ har hatt i dag og som et ordtak sier: øvelse gjør mester!  Vi tok bussen hjem kl 18:00, litt synd at tiden gikk så fort :/

  Nu er det siste innspurt til fremmlegget som æ har med Sina-Marie og Janne i mårra det handler om språk, siden vi hadde en lang skoledag i dag så får vi avspassere halve dagen i mårra, tidlig helg, yey ^^

  vellykket dag!
  0

  onsdagdentiende

  Var sikkelig sporty og gikk fra bootleg og til prærien for å besøke Tage, han har vært i Tromsø en liten tur. Det er altid like kos å se han, han hadde kjøpt meg reisegave, det var sikkelig søtt gave! Tusen takk <3

  Herlig! ferdig med skrivedagene for nu, nu er det nesten bare chill på skolen. I mårra skal vi dra i skaidibakken som jeg har fortalt, skal bli artig å få være ute med andre istede for kjedelig teori.

  I dag har det var FINT sol vært, nu føler jeg at sommer ikke er så langt unna, gleder meg noe sykt å få overstått eksamen og sånnt. Håper det blir like fint vært i mårra også sånn at det blir en fin dag å stå i bakken, vi drar rundt 09:00 og reiser fra skaidi rundt 18:00..lenge men vi får avspassere halve fredagen, Yey ^^
  0

  love is in the air  Liten update fra meg, akkurat nu sitter jeg med gutten min og ser på film og koser oss med godter og annet godt. I dag har jeg hengt med Janne og jobbet med norsk fremmlegget, mens jeg ventet på at Tage er på jobb. Vi ble akkurat ferdig da jeg måtte stikke å møte han fordi vi skulle dra på kino (G.I. Joe: Retaliation (3D)), det var en kjempe bra film og det var nesten ingen kjedelige stunder, den får en 5 av meg! Vi skulle egentlig dra på peppez men vi fikk ikke tid, så det ble godter og film kos hos han. Jeg koser meg sikkelig her, denne helga har vært utrolig bra hittil (^_^)

  http://1.bp.blogspot.com/-eDuLXEZChdU/UIsgXdl4mfI/AAAAAAAAdtQ/wCTsm9aNgCk/s1600/joe-poster-feat.jpg

  En liten photoshoot fra i dag:
  0

  ikke lenge til (^w^)

   

  En pause fra leksene kan vell ikke skade? gjør det?, trur ikke det. Denne uken synes jeg har gått veeeldig raskt, snart er det jo helg som betyr fri fra lekse og kunnskapstenkning. Denne helgen blir kanskje i byen mens resten av huset drar til huset, blir å kanskje sove over hos Tage, han har invitert meg på kino/pizza date, skal bli kos det, ellers så får æ se hva jeg skal gjøre mens han e på jobb.

  I dag blir det siste innspurt på leksene før visning av dem og klasse møte på skolen angående klasseturen til sverige. Gleder meg til å dra på tur med klassen, håper det blir en minnefull tur!

  back to homework ^^

  2

  memories last forever

   

  Kort fortalt...det var knall bra påske med mye bra innhold, en av de beste påskene jeg har hatt på lenge! skulle ønske den varte en uke til.

  Vi dro på fjelle, stampet, hadde/var på besøk, snø bading, fått påskeegget spilling, koste i hverandres selskap og mere

  sku ønske man kunne gå tilbake i tid å oppleve påsken på nytt, nu er det tilbake til skolebeken og rette nesene mot eksamene (gruer meg..)

     Det beste med påske er å få tilbringe med folk som du er glad i og treffe nye folk, være ute å kose seg i snøen eller kjøre scooter

  Synes denne høytiden er den beste etter sommeren.

   
  hits