• ✩✩✩✩✩✩
 • Add meg
 • Forsiden
 • ✩✩✩✩✩✩
 • 0

  Elsker!

  Har fått endel nytt i klesskapet, alt er fra min kjære tante bortsatt fra mariusgenseren som er blitt strikket av flinke farmor. Er utrolig glad overfor gaven fra tante, disse klærne er ment for språkreisen og SOMMER (lengter!!♥) Tok bilder av klærne som jeg fikk, nu er jeg klar for varmen   Dagen er blitt brukt til å øve til tyskprøven som er om to dager, uff, så nær vinterferien, men så fremdeles leeeenge (følels som) til. Har planner og det er hyttelivet og scooter og kjæresten. Skal bli utrolig kos! Håper alle har hatt en fin dag og en får en fin uke 

  1

  Hammerfest Talenter

  Da var de her, etter en travel uke så har jeg tatt mæ tid til å se gjennom bildene fra forrige ukas arrangement; UKM. Alle var utrolig flinke og sku ønske alle kunne gå videre til fylkesmønsteringen, men gratulere til de som gikk videre, lykke til!   

  Her er bildene:


  (Gratulere til bootleg med sjekken!)

   

  0

  Du lager ikke mer kos en det du gjør skjøl! ♥ ♥
  Da har man sulla seg i hånduk og nettopp ferdig å se åndenes makt. Etter flere timer med studering og pugging, la jeg alt til side og mekka meg smoothie og litt godt, tappet i badekaret og skrudde på musikk (lista under) og bare lente meg tilbake og bare lot all bekymringer og tanker fly bort for en time. Lenge siden sist, var rett og slett herlig, og følelsen nybadet, puuuurfect!

  I neste uke er det en ny uke og nye muligheter, bruk den uka godt, den kommer ikke igjen

   

  4

  Happy friday!


  Uff, for en herlig dag det var i går. Æ er en person som elsker å gjøre andre glad, som jeg skrev i forrige innlegg så bakte jeg kaka til klassen, for å gjøre noe koselig for dem/oss. Va endel nervøs på hvordan reaksjonen ble og ble positivt overrasket, kaka gikk så og si med en gang, det e så godt å glede andre! 

  Her er bilde av kaka, bakte oreo (hvis det er noen som vil kan jeg skrive et innlegg hvordan man lager den)


  http://bloggfiler.no/wcg.blogg.no/images/1320661-9-1392360463277.jpg

  Etter skolen ble valentines dag feiret hos kjæresten min, der han hadde mekka middag, ordna favoritter til dessert og herlige roser og et kort til. Var utrolig koselig, kvelden gikk på film som "ps! i love you", den e så fin, hadde allerede sett den tre ganger før. I dag våknet jeg til en god frokost før det bar løs til aks, der Tage var Jury og æ fotograf, det var mange gode talenter i dag! (bilder kommer seinere)  (tok ikke så mye bilder fra fredags kvelden, ville heller fokusere på øyeblikket og bevare det i minne)  0

  Kjærlighet's for alle og en hver!

  I dag er det aller's hjertes dag, der det ikke er bare kjærester som skal vise kjærlighet, men det er å viser at man er glad for de som er rundt deg som familie, venner, til og med bekjente, det å vise nesten kjærlighet til en du kanskje vet går aleina, du trenger ikke å være med den personen, men et smil eller "hei" til han/hun kan lyse en hvers hverdag. Det er ikke bare på denne dagen man burde gjøre det men, av og til. Ser du den personen sitter/går aleine, "HEI! ". Dette har jeg gjort med å bake en oreokaka til klassen, for å lyse opp dagen for klassen, gjøre noe snilt skader ingen! 

   


  Kjærlighet har ingen grenser for hvem du vil bli forelsket i, du forelsker i den du føler hjerte slår enda raskere og den personen kan føle deg spesiell i uansett tilfeller dere er i! 
  Valentine dag er en dag for å vise dem du er mest glad i
  At de er bedre enn best.

  Det er en tid som skal være noe spesielt som skal skje
  En dag man skal smile og le.

  En fantastisk tid for romanse og kjærlighet
  Ikke bare for din kjære, men også for de nære

  Av Marthe Strømme

  (Jeg skrev diktet i fjord til valentine dagen)  Endel synes at valentinsdag har blitt mer en "butikkenes dag" enn en dag for feiring av kjærligheten, men det er jeg ikke enig i! Valentinsdag er ikke en dag man skal bare gi gaver for å vise kjærlighet, det er så mange måter å vise eller gi kjærlighet. Som foreksempel skal jeg feire dagen med kjæresten min, som skal lage middag, og så har han planlagt en film. Se det trenger ikke å være en gave som koster flere hundre kroner. 

  En annen ting som man kan gjøre, er noe som jeg gjorde var å sende inn en valentinehilsen til avisa (e-avisa,) det var helt gratis å sende inn. Denne HER er det jeg sende inn, han ble utrolig glad for den. Det viser at man kan bli glad for noe som ikke er brukt penger på, men tiden du har brukt på det du viser ♥  lyst å sende en til din venn, familie eller kjæreste som jeg gorde, linken er HER 

  Ha en trivelig dag

  0

  Er det valentine dag?

  (Skrev tips i fjord og tenkte at æ kunne reposte.)  her er 7. tips som du kan gjøre på valentines dag 

  her u go ->

  1. Tenn lys!
  Levende lys kan skape en veldig romantisk stemning. Tenn mange stearinlys og slå av alle elektriske lamper.

  2. Skriv et kort.

  I den tiden vi lever i går kommunikasjon stort sett over sms, e-post eller sosiale medier i stedet for brev. Send et gammeldags håndskrevet brev eller skriv i det minste ett søtt valentinskort du kan overrekke personlig. Dette er en romantisk måte å fortelle noen at du er glad i dem på og slike ting blir tatt vare på og husket i motsetning til en sms.

   

  3. Kjøp en gave.
  Denne er veldig enkel, finne noe personlig?

  4. Lag mat!
  Å lage god mat til noen du er glad i kan være kjemperomantisk. Enten du disker opp med både hovedrett, forrett og dessert eller bare lager noe enkelt er dette en god erstatter for en eventuell gave. Å organisere en middag for to hjemme er mer imponerende og personlig enn et besøk på dyr restaurant. Hvem setter ikke pris på god mat?  5. Blomster.
  Å gi blomster er kjemperomantisk og en veldig klassisk valentinsdagsgave. Man kan enten overrekke blomstene elv eller man kan bestille levering på døra. Et søtt kort er det perfekte tilbehøret!

   

  6. Film.
  Se en romantisk fiilm sammen: Her er noen tips:
  1. Fireproof
  2. Valentines day
  3. Love actually
  4. The holiday
  5. PS I love you
  6. Beautiful creatures
  7. Skjarmer!

  Valentinsdag er en perfekt annledning til å friske opp forelskelsen. Gi komplimenter, klemmer og kyss i drøssevis! 
  Hva synes dere om tipsene?
  Har dere noen gode ideer?

   (http://kristinabe.blogg.no/1329140555_valentinsdag.html)

  0

  empty'?

  GOOOOD MORGEN! Håper dere har sovet godt 

  En ny dag og nye muligheter, så derfor tenkte jeg at jeg kunne starte dagen med å komme med tips til hva du kan blogge, hvis du er en av de uhelige som får skrivesperre, som jeg av og til (ofte) har. Skal hive meg rundt og gjøre meg klar for bussen, skal være en flink "skoleelev" å dra to timer før for å arbeide med lekse, thiii.

  Ha en trivelig dag! 


  1. Blogg om et tema som interesserer deg.  Blogg om et tema som interesserer deg og som du brenner for. Gjør du det har du alltid noe å dele med dine lesere om emnet som du kan mye om.

  2. favoritter. Skriv og ta med bilder (det gjør at innleggene får mere liv) av favoritter i klesskapet, smykkeskrinet, som topp 5 favoritt sko. Eller kan man skrive om top 10 filmer eller spill.

  3. tips, tips og mer tips. Mange liker å få tips. Det kan være om ulike matretter, brae sminke- eller hår produkter, tips for trening eller reise elle musikk. Man kan også blogge om plasser på nett som du ambefaler. 


  4. TAKE the picture. Hvis du er veldig glad i å ta bilder som meg. Ta gode bilder av foreksempel av dagens avtrekk eller andre ting som inspirerer deg til å ta bilde. Kanksje du blir en inspirasjon for noen andre.

  5. Konkurranse. Det trenger ikke absolutt være sånn at man bruke penger for premie, hvis du har noe klær du aldri går lenger med, da kan du la det være premier.  

  6. selge. Har du rekke klær du aldri har bruk, lag et lite salgsinnlegg, du tjener på det med at du får mere plass til overs i klesskapet og tjener penger på, også slipper man å sløse med å kaste ting, men istede gi det videre. 

  7. innkjøp. Hvis du har vært å handlet, kan du blogge om innkjøpet. 

  8. Videoblogg. Det er ingen grense for hva du kan videoblogge om, det blir en forandring fra et innlegg med tekst. 

  9. "Ti ting du ikke visste.... Det kan være "ti ting du ikke viste om mæ" eller noe i den duren, det er en måte og la leseren bli bedre kjent med deg. It can be fun!

  10. Din dag. Du kan skrive om dagen din, husk å ta med kamera - renger ikke å være en speilerefleks, det kan være telf din, det er bedre enn ingen bilder i et innlegg. 

  11. Står du fast. Og får skrivesperre, prøv å hent inspirasjon fra andre kilder (bloggere, bildenettsted.) 

  0

  planlagt og uventet planer...
  Uff, planer kan forandres med en "knips". Hadde lagt opp planer for denne uka, men endel ble screenlagt, fordi selvfølgelig tenkte halsvirkuset å komme innom en besøk. Så prøver å drikke solbærtoddy for å lindre, sånn at ikke helga ikke blir helt ødelagt. Planer for helga er en overraskelse for noen (klare du å gjette hva? bilde helt øverst til høyre), skal ordne det i mårra, fredagen har æ blitt invitert til en fin kveld med kjæresten. Lørdagen har jeg blitt spurt om å ta bilder under fremvisningen, selvfølgelig sa jeg "ja", elsker å ta bilder. ♥ Resten av helga lekseeee, bleh, har prøve i neste uka i naturfag, yey. Kos dere vider til neste gang! 

  0

  Full fart!

  Fritime, nu! Mandager er faktisk de dagene jeg liker godt sammen med onsdag, fordi man begynne ikke før kvert på ti og har to timer fri etter lunsjen, herlig! Denne helga var det tid for hytta, vi fikk besøk av onkel som bor i Narvik, han hadde kjøpt seg en ny skuter, som han selvfølgelig måtte få litt kilometer på. Så lørdagen var vi ute å kjørte 9 mil, herlig føre noen steder, men noen steder helt forferdelig. Det var utrolig godt å være på hytta når man vet at man har serfikatet!. Men var så flink å tippe på skuteren og få sleng i nakken, så var parkert i sofan med sår nakke, godis og brus.  Søndagen kjøre vi samme vei som lørdagen, med ingvild og hennes familie, koselig å kjøre med flere folk. Det ble satt opp "gapahuk" og grille hamburgere, namm! Resten av tiden i hytta ble til lekse og slappe av før vi dro hjem.   1

  en kald dagh


  Hola, alle sammen!

  Når æ sitter hær på klasserommet med jakke siden det e iskaldtttttt, det gjør at æ har mer lyst til at det skal bli sommer og varme, da slipper man å fryse og sånnt, blir mer opptatt på å holde på varmen enn å jobbe. Men men, i går stakk æ over til ingvild der vi jobbet med diverse lekser, for så hive seg i bakingen. Resultatet ble noen skoleboller og noen vanelige m/sjokolade, nam nam, det e så sykt godt med vare bakeverk! seinere fant vi noen ansiktmasker som vi prøvde, man får sikkelig baby-mjukt ansikt. 

  Har fremlegg i engelsk, så får gå tilbake til arbeidet, håper du og dine får en fin uke! 

  0

  Lauuurdag livet!


  Ble å sove over hos Tage fra fredag til lørdag, for så å dra til aks for å være med på kulturtrykk, vi har hatt forrige helg og to dager denne uka på å øve en koregrafi som vi viste fremm. Synes det gikk kjempe bra og koste meg bare på scenen. Etter forestillingen ble han Tage med meg hjem, der vi fikset til litt hjemme "kino" med godisss. Fikk min kjære pappa til å filme, desverre fikk han problemer med filmingen, men fikk til noe, så jeg klipte de sammen av det han fikk, sånn at dere fikk en smakbit fra det jeg/vi har jobbet med

  Here u go! ->   

  hits