• ✩✩✩✩✩✩
 • Add meg
 • Forsiden
 • ✩✩✩✩✩✩
 • 2

  FLORIDA on my mind!!

  Først vil jeg ønske deg godt nyttår på overstått! Overgangen til det nye året ble feiret på hytta til onkelen min med familie og venner. Der vi spiste en herlig kalkun og kjørte rundt på scooter og så på vakre raketter når klokken slo 00:00. En koselig feiring, med godt selskap 


  Men tilbake til "meningen" med innlegget. Sommeren 2015 kommer til å bli rått, av den grunn at JEG SKAL TIL FLORIDA!!!  

  En ny drøm har endelig gått oppfyllelse. Denne reisen er en julegave fra foreldrene mine, noe som jeg er ubeskrivelig takknemelig for - samt så vant jeg studiepenger til 5000,- av EF. Så den 1. juli 2015 drar jeg til Florida -  "The Sunshine State", jeg skal være der i 3 uker. Samme som i fjord reiser jeg på språkreise med EF. Jeg blir å bo på EF resort som ligger i Cocoa Beach, og jeg har valg Internasjonal kurs; møter folk som snakker annet språk. Jeg synes at Malta turen i fjord var utrolig artig og jeg fikk et bedre ordforråd innenfor engelsk. 

  Herregud, jeg kan ikke tro det! Nesten en hel månede i USA, med solfylledager og flottestrender. Jeg gleder meg til å besøke Disney World og universal Studios, shoppe, treffe nye folk og sole meg på stranda. 

  Selv om jeg var på språkreise i fjor, føler jeg at man ikke kan gå lei av det! Jeg husket før jeg dro til Malta, hadde jeg sikklet etter språkreise i så mange år. Jeg var så veldig glad for at jeg fikk den muligheten i fjord, og i ekstase for den nye mulgheten i år. Skal bli digg og opleve den amrikanske drømmen i solskinnstaten, det blir en fantastisk juli! 
  Har du lyst å reise på språkreise, kan du lese alt om språkreise med EF HER. På den kurset jeg har valgt er det fullbooket, men det finnes andre kule destinasjoner man kan velge. Etter erfaring av å reise med EF, vet jeg at de er veldig flinke og proffe.   hits