• Forsiden
 • Add meg
 • 0

  Cupcake Saturday


  Denne kvelden ble tilbringet med de herlige jentene, Rikke og Mia. Vi gikk en tur ut og tok noen bilde før vi gikk inn og iverksatte muffinsene. Synes de var kjempe gode og mektig, så man klarte så vidt en. Men ja vi gjorde ikke så mye, men det va bare koselig å sitte å snakke, spise muffinsene og bare hygge i våres eget selskap. ♥ Som du kanskje har lagt merke til har jeg forandret håret endle, fått striper og ombrè i tuppene. Ble super fornøyd og dette ble gjort på hairdate, av frisøren Anette! 

  Håper alle har hatt en super lørdag og fortsetter den de som er ute å feste ت


  4

  #Unblogged_Oslo

   

  2

  Birthday shoot

  Som tidligere innlegg skulle jeg i bursdag i dag (lørdag) til herlige Ana-Marie. Hun feiret familiebursdag med venner. Var veldig koselig, med masse kaker (som smakte fantastisk), dansing, tulling med photo booth og en photoshoot på slutten når alle var gått og det var bare mæ igjen. Siden jeg liker å holde mæ bak kamera, får vi et bildedryss av nydelige Ana-Marie og Lene. Det var en til som var der, men jeg har ikke de bildene, når bildene av alle sammen ble tatt  


  0

  Hva skjer? - Sommer!

  Hei alle, og god kveld!

  Som du sikkert har lagt merke til har jeg ikke vært aktivt her på bloggen. Grunnen er at jeg ikke har gjort så mye de siste ukene. Og når jeg gjør noe spesielt, tenker jeg at jeg vil beholde dette for meg selv, og ikke ta bilder. Fordi jeg har lyst til å være i øyeblikket, isteden for ta bilde av det 

  Men ihvertfall, i helga hadde vakre Hyaa bursdag i helga. Dagen ble feiret med at jeg og resten av vennegjengen ordnet en overraskelse bursdag for henne på lørdag. Håper bursdagsbarnet hadde det en fin feiring, med latter og glede! 

  I dag har Hammerfest vært på sitt beste, med å vise sola. Det ble avtalt i går at vi skulle ta bilder i dagens fin vær. Siden Hyaa hadde klippet seg i går og fått en skikkelig fresh og ny frisyre, passet dette perfekt! Vi fant et sted å ta bilder, som også viste seg å være fin plass å sitte. Der var det ingen biltrafikk, åpent hav og sol, perfekt rett og slett.

  Resten av dagen har gått til siste lekse og slikke sol på verandaen. Har utrolig mye sommerfølelse i kroppen, som gjør at man ikke har lyst å gjøre skolearbeid eller dra på skolen. Heldigvis er det bare ca. 2 1/2 uke til FRIII! 

  Håper alle har hatt en fantastisk dag og fortsetter å ha det, de resten av timene for i dag og uka. Tilbake til arbeid, men først bilder 

   

  |↑ Fra Hyaa sin bursdag (tok ikke så mange↑ ↓ Fra i dag  |   

   

  0

  "Det vi trengte"

  Herregud, fredagen er endelig kommet, har ikke blitt noe blogging her pga to prøver og to innleveringer denne uka som har okkupert meg. Da geografiprøven over, var jeg over i helge modus, selv om det var fag etter. Siden det var så fint vært i dag, spurte jeg Ingvild om hun ville være med på "mini" picnick",  med Tubby som var utrolig koselig! ღ Ellers gleder jeg meg til å bare slappe av mest mulig og gjøre seg klar til en ny stresset uke, er desverre kanskje sikker på at det ikke blir noe blogging...Man er jo kommet i mai og som er en travel måneder med prøver og innleveringer, uff...sommer la det komme fort!  ✺ 


  Q: Hvordan har din dag vært?

  Q: Har du stressende uker nu?

  12

  What's inside you...

  ....An animal that can overcome whatever may encounter on your path.

  #blogg #hverdag #trening #lørdag #helg #inspirasjon #ferie

  1

  Dancing Queens ♛

   

  Jeg har stort sett hele livet vært glad i å danse. Elsker og bevege seg til musikk og lære nye koreografier. Akkurat nu danser jeg med en herlig dansegruppe på aks, vi er en tett gruppe. Vi tøyser, støtter og ler med hverandre, det er nesten ikke en trening der man ikke ler ❤ Denne helgen er det dansens dager på aks, der alle som danser på kulturskolen skal ha fremvisning, gratis ♪ ♩ ♫ Gjerne kom hvis du vil. ÅÅå,Psssst det blir servert kake  ♥●٠·˙  "Den herlige gjengen som jeg er så glad i, synd at vi mangler noen og at noen avslutter til sommeren 
  ☆"

  0

  Rule no.1; how to be happy

  0

  Inspiration monday

  Da er en ny uke startet, heldigvis er det ikke skole. Skal begynne å pakke og gjøre meg klar til å bli hentet av familien til kjæresten. Blir å være på deres hytte fra i dag til torsdag, da familien min kommer kjørende på skuter over til Oldefjorden for å hente meg. Det kommer ikke til å bli blogging når jeg er der, vil bruke den tiden jeg har der ved å være tilstede og ikke på bloggen :)

  Håper alle får en trivelig påskeferie videre, kos deg med familie og venner :D

  0

  sunday's love

  I dag tok jeg dagen med ro, har blitt litt verre, men var bare en liten tur til familien en snartur for å si "hei". Ellers så har jeg sittet å arbeidet med noe skolearbeid sånn art jeg slipper å gjøre det når jeg er på besøk hos kjæresten. I mellom arbeidet tok jeg bildet av det jeg hadde som sminke. Tok ikke bilde av alt, men det som er avbildet er det jeg bruker mest til litt finere anledninger. Bruker generelt ikke sminke i hverdagen, hvis det skjer er det maskaraen og eyelineren som blir brukt, liker å være naturlig som mulig, men se litt oppkvikket ut   

  Nu står middagen i ovnen, stampen og badstuen er varmet opp og klar. En herlig avslutting på søndagen, synes jeg! 
  Q: bruker du mye sminke?

  Q: hva har du gjort i dag?

  1

  Hammerfest Talenter

  Da var de her, etter en travel uke så har jeg tatt mæ tid til å se gjennom bildene fra forrige ukas arrangement; UKM. Alle var utrolig flinke og sku ønske alle kunne gå videre til fylkesmønsteringen, men gratulere til de som gikk videre, lykke til!   

  Her er bildene:


  (Gratulere til bootleg med sjekken!)

   

  0

  "Flash Back Weekend"


  Hola!

  Har endelig klart å ordne alle bildene fra helga, tok over 200 bilder. Snakk om helga har det var en veldig stram helg, fredagen skrev jeg om i forrige innlegg, men var på en utrolig koselig jente kveld og møte med de andre ungdomsrådene i vest-finnmark. Lørdagen var det opp tidlig og dra til rica ang samlingen, der ordføren holde tale og forskjellige temaer ble tatt opp. Under møtet måtte jeg dra tidlig siden denne helga var det danseworkshop på dans, der dansere fra Stavanger var våres instruktører, artig å prøve noe nytt. Før maten var sunket var det å fyke tilbake til aks for å "dress-up" til kick-off for kulturtrykk, var spennede å danse med høyhælt. I dag var det også dans, der vi lærte koregrafi til lørdagen, har ikke lært alt i dag, men synes allerede dansen er kul!


  Etter Forestillingen ble det en liten photoshoot med Sigyn, Julia og Ana-Marie, dere er så utrolig pen Here is the pic:

  Håper alle dere har hatt en hærlig helg! ♥♥♥♥♥

   

  2

  Meaning in pictures

  2

  dagene før..

  Heiaaa 

  Endelig nermer jula med stormskritt, en herlig tanke! har brukt de dagene fra vi fikk fri på fredag på å tatt max med ro og vært i bursdag, som va koselig. Dro utover på hytta i går for vi skal feire jul her med familie som kommer på julaften. har brukt dagen i dag på å rydde og pynte på rommet, gjort det sikkelig hjemme koselig. Da har man rigget seg med litt kos og film med familien, ser på et eller annet rar fly film.  Håper du og dine har hatt en fin dag! 


  0

  first week of December in pictures
  "Avsluttningen ble på kinaresturangen på onsdag, var utrolig godt med god mat etter en travel dag med generalprøve og lekse, gleder meg til neste år med dette teamet <3"
  "Torsdag og fredag hadde vi vi juleshow i forbindelse for kulturskolens juleavsluttning, siden håret skulle være helt bustat på grunn av at vi skulle se fattig ut osv, så måtte æ handle inn stuff , begge forestillingene gikk utrolig bra! "

  0

  REBEL

  Etter alt det normale på skolen og sånnt så kom Ingvild over på besøk seinere på kvelden, vi ble å ta noen bilder som jeg tenkte å legge ut. Dagen i var en lang og seig dag som føltes aldri tok slutt, etter skolen
   dro jeg til farmor og farfar for å feire bursdagen til min farfar som fylte år. God middag og masse kaker og godbiter, kan ikke klage på sånne ting på en begynnelse på en lang uke med skole. Skal fortsette å øve på en naturfags prøve som er i mårre før tia før å legge seg. Tenkte å ha en spørsmålsrunde (eller kom gjerne med noen andre forslag) te helga, lik dette innlegge om det var noe til interesse 

  3

  autumn
  Nu er høsten kommet og vinteren er rett rundt hjørne, gleder meg til snøen kommer!        


  0

  Unposted pictures w/my weekend
  Helgen har vært veldig koselig og innholdsrik som jeg ikke har hatt på lenge, den awesome døngrytmen gjorde til at æ la ma utrolig seint og ble vekt tidlig for å gå til jobb rundt 7 *trøtt* i survived the day to kl tre. Tage va i byen på sånn motoskkkel treff så han kom i møte og vi dro te han, der han va sikkelig snill å lagde en god middag til oss 2, koselig! En god avsluttning på lørsdagskvelden var godter og e film (kill bill, vol 2), siden æ sov over hos han ble det seint i seng pga filmen varte i nesten fire timer.  Søndagen kom sola frem og varmen steg fra lørdag til søndag, en god frokost som Tage hadde stelt i stand før det bar over til meg med den eneste bussen på søndager. Vi fikk med oss Janne og Sina-Marie på å bade i breidablikk vannet (kan lese om dagen på Sina-Marie sin blogg, HER) Jeg og Tage ble invitert på kino av Victoria og Cristian for å se "the host", som var en bra film! Har på en følelse på at det kommer en 2'a. Trudde det skulle være en kjedelig film, dro egentlig for å slå tiden, men så viste det seg at den ikke var så verst. 

  Det er en deilig følelse, samt litt tist, nu har vi levert alle lærebøkerne inn fordi vi ikke skal ha mere fag enn foruten musikkteori og kunst & håndtverk. Nu e det noen få dager til vi e ferdig på grunnskolen og starte på videregående! og at sommeren er rett rundt hjørnet at jeg kan nesten ta på det ^_^ Trur sommeren kommer til å bli kjempe bra, noen flere som gleder seg til sommern?? 

  (redigert inn fugelen, ble veldig fornøyd!)

   

  0

  Photo: MY DOG!

  Det var en rolig dag på skolen med forbereselse til muntelig eksamen, det ble bading på noen i klassen siden det var så fint vær i dag. Fikk en innleveringen om naturfagen der jeg fikk en 6'er, er så super heppy for det siden det er nesten slutten på videregående! Etter skolen tok jeg med kamera og Tubby med på tur, der han koste seg i vannet og ballen som jeg fant ved garasjen (skal leveres tilbake til skolen). Nu har sommer vært tatt en ferie og regnen har stikket innom en tur, helt grett for meg siden det blir mye innesitting pga eksamen, heldigvis kommer varmen og sola til helga!

  1

  Hobby now


  Siden jeg har mye fritid til overs nu så har æ brukt de tidene til å tegne forskjellige ting.

  tegner som ofte jeg har muligheten, føler at jeg forsvinner i mine egne tanker når jeg sitter der å lager forskjellige figurer og mønster

  Er ingen proff i dette og er glad for at jeg får noe ut av mine tegnekusntene :P

  Hva synes du?

  Nu e det loppe kasse som er neste! x)

  0

  Se hva som kom fram!

  Heiasann!

  Endelig kom så godt som sommeren i Hammerfest, hører at nede i sør har/hadde fint vær. Denne dagen ble tilbrakt i byen en snartur med Bjørn-Tore, for så å dra på gitar. Siden det var så fint vært, så når jeg kom hjem hoppet bokstaveligtalt i sommerklæren, når man har skyfritt himmel og over 20 grader..da kan man ikke sløse tiden! :) Ringte Janne om hu ville være med å gå rundt, hun hadde tilfeldis vis med kamera så det ble noen bilder tatt. Som altid er det artig å være med Janne, det er ikke noe kjedelige moment med henne, noen ganger har man så vondt i magen etter å ha ledd så mye ^_^

  Eksamen nærmer med storm skritt (for oss), siden vi kom i engelsk har vi det i neste uke. Så har (hadde) planlagt å legge meg tidlig..men ser på klokka nu så gikk den rett i dass X(

  (beklager for litt uklare bilder..)   
  0

  090513

  Sol og varme = fin dag og ta bilder, her er noen bilder æ ble fornøyd med!


  0

  Sunshine

  Akkurat ferdig med å skype med Tage, han skal opp tidlig pga jobb..

  æ får også lægg meg også skal ha kakelotteri med Janne på sentre ved cafén fra kl 11:00-14:00, stikk gjerne innom 10 kr pr stripe!

  Har hatt en ganske "rolig dag" på skolen, det bestod av tegning, konsert, spill og film + gå hjem halvtime før tiden, herlig det.

  Dagen var like fint vært som i går med sol og nesten skyfri himmel, det var bare å ta frem solbrillene, gleder meg noe sykt til sommeren.

  Synes det nermer seg med stormskritt og når solen titter frem i selveste Hammerfest ;)

  Hadde photoshoot med Johanne og Line sånn at de freshet opp designet demmes, her er Johanne sin header:  I byen møtte vi  Maia, Silje, Sofie, Nora, Carro og Maibe, vi gikk rundt om i senteret en god stund før vi stakk og lånte film, kjøpte snop og dro hjem, der hjalp jeg med Johanne sin blogg (her)

  Ble der til æ dro ned til aks (forrige innlegg)

  Var en UTROLIG BRA film! De beholde det beste av alt..humoren. Hele konsepte var bra laget, dt er en film som man kan se en gang (synes jeg) syned at det var siste film av han, trur jeg.

  Det får en


  Et bilde dryss fra dagen i dag:
  Natta, stikk gjerne innom senteret i mårra ^w^

  2

  Photoshoot 17-18.04_2013


  var kjempe god humør i går, fikk en sterk 5'er i prøvemuntelig! trur ikke jeg har vært så glad på lengeee.

  I dag og i går var jeg med Tage, vi har gjort litt av hvert som gå turer, se film, spille litt gitar og osv

  I dag gikk vi til molloen og tok noen bilder mens vi var i slengen, fikk noen fine bilder av han..fikk jeg noen fine bilder av meg?? ehe nei :D

  Helga skal jeg tilbringe med mamma og pappa på hytta, må jo få kjørt litt scooter før sesongen er over, skal bli artig det!!

  Søndag skal en av søskenebarnene feire bursdagen sin, kommer til å bli kos det

  En innholdsrik helg kommer om ikke så lenge men først må jeg komme meg helskinnet gjennom prøve eksamen skriftelig engelsk, fml -.-"

  Jaja, senga roper nuuuuuu, snaxz!

  Hehe ikke akkurat det beste stillingen å ta bilde i XD
  0

  onsdagdentiende

  Var sikkelig sporty og gikk fra bootleg og til prærien for å besøke Tage, han har vært i Tromsø en liten tur. Det er altid like kos å se han, han hadde kjøpt meg reisegave, det var sikkelig søtt gave! Tusen takk <3

  Herlig! ferdig med skrivedagene for nu, nu er det nesten bare chill på skolen. I mårra skal vi dra i skaidibakken som jeg har fortalt, skal bli artig å få være ute med andre istede for kjedelig teori.

  I dag har det var FINT sol vært, nu føler jeg at sommer ikke er så langt unna, gleder meg noe sykt å få overstått eksamen og sånnt. Håper det blir like fint vært i mårra også sånn at det blir en fin dag å stå i bakken, vi drar rundt 09:00 og reiser fra skaidi rundt 18:00..lenge men vi får avspassere halve fredagen, Yey ^^
  0

  love is in the air  Liten update fra meg, akkurat nu sitter jeg med gutten min og ser på film og koser oss med godter og annet godt. I dag har jeg hengt med Janne og jobbet med norsk fremmlegget, mens jeg ventet på at Tage er på jobb. Vi ble akkurat ferdig da jeg måtte stikke å møte han fordi vi skulle dra på kino (G.I. Joe: Retaliation (3D)), det var en kjempe bra film og det var nesten ingen kjedelige stunder, den får en 5 av meg! Vi skulle egentlig dra på peppez men vi fikk ikke tid, så det ble godter og film kos hos han. Jeg koser meg sikkelig her, denne helga har vært utrolig bra hittil (^_^)

  http://1.bp.blogspot.com/-eDuLXEZChdU/UIsgXdl4mfI/AAAAAAAAdtQ/wCTsm9aNgCk/s1600/joe-poster-feat.jpg

  En liten photoshoot fra i dag:
  2

  memories last forever

   

  Kort fortalt...det var knall bra påske med mye bra innhold, en av de beste påskene jeg har hatt på lenge! skulle ønske den varte en uke til.

  Vi dro på fjelle, stampet, hadde/var på besøk, snø bading, fått påskeegget spilling, koste i hverandres selskap og mere

  sku ønske man kunne gå tilbake i tid å oppleve påsken på nytt, nu er det tilbake til skolebeken og rette nesene mot eksamene (gruer meg..)

     Det beste med påske er å få tilbringe med folk som du er glad i og treffe nye folk, være ute å kose seg i snøen eller kjøre scooter

  Synes denne høytiden er den beste etter sommeren.

   
  0

  Beforiiiiiiidie

  0

  Photo: heart + div


  Brukt dagen i dag med hel skoledag med matte forberedelse, gitar time, spise hos farmor, tatt noen bilder og gjort lekse.

  Enkel og kort resume av dagen min, skjer ikke så mye siden jeg ikke har noe fritidsaktiviteter og vennene mine er opptatt.

  Sitter å spis kveldsmat og skype med Tage, en fin avsluttning på en tirsdag, reiser i mårra til Oslo for kontroll så nesten hele dagen blir vell i flyet

  YEY, skal bli kos å få avbrekk fra skolen.

  Fikk en forsinket bursdagsgave fra Janne, tusen takk! <3  4

  tredjeitredjeitrettende-whinterphotoshoot


  En ren chille dag med gutten min på hytta! <3

  Stod opp rundt 11 tiden og stekte omelett til guttene og meg, nam nam

  Dro en tur snar tur på fjelle for å lufte oss, tulla utfor huset,

  avsluttet baseduellen våres med kvikklunsj og kako, slår nesten aldri feil det

  Resten av søndagen gikk til musikk og slappe av, deilig å avslutte vinterferien med å bare chille fult ut før skolen starter.

  Vil ha lengere vinterferie..men posetive er at det er 3 uker til påske, YEAH!! gleder meg allerede til det.

  Bilder som ble tatt i går:
   

  såååå mandag i mårra, hva jeg synes om mandag...ehh...:

  0

  Photo: Northern Lights

  Jeg har praktisk talt sove nesten hele dagen bort, e så flink!

  det var det fox i hele dag så det hadde ikke blitt noen scooter tur uansett, men for 1 time siden så klarnet det opp og nordlyset kom.

  Da tok vi klærne og scooteren fatt og kjørte opp på fjelle og tok noen bilder av det, men flinke meg klarte jey å ta batteriet som ikke holde så lenge....

  Jaja, i mårra er det melt fantastisk vært så da blir det fjelltur!! gleder meg allerede, toppen på kaken kommer Tage innover, trur det kommer til å bli en awesome lørdag! <3

  Hær er resultatet:
  HVA SYNES DU?? ^^

  2

  kos med janne og Tage!
  Er blitt syk i dag, gikk fra skolen i matematikk timen..klarte ikke og konsentrere meg +  jeg varm --

  Rundt halv tre kom Janne innom og seinere kom Tage for å holde meg med selskap, koselig å ha noen rundt deg når du er "nede".

  Ha noen som hjelper å holde humøret oppe! <3

  Nu har vi poppet popcorn og fikset drikke, sååå nu er det pirates of the caribbean (2006).
  0

  awesome shadows art.  Synes disse var veldig kult laget, skjønner ikke hvordan folk kommer på sånne ting.

  Likte ganske godt den øverste og den tredje, hva synes du??

  1

  DIV ^w^
  Image and video hosting by TinyPic   

  0

  pictures/gif of the week


  Tumblr_lrrybj0zar1qixlxao1_500_large  Tumblr_mgcfkouorl1riu06po1_r1_500_large


  Tumblr_lhhtc9bvcl1qc2jhfo1_500_large  Tumblr_m3o4144fbg1r7mtpyo1_500_large

   Tumblr_mgetzm3sug1rjfylfo1_500_large

   

  0

  Justgirlthings

   

   

  This goes for both ends of the spectrum, me being a victim of bullying because apparently I was too skinny. Love yourself because you are worth everything. 
-Kenya
   
  0

  Photoshoot.

  Var med Sina-Marie etter skolen...så plutselig kom jeg med forslag til photoshoot.

  Så vi fikk tatt noen bilder, sånn at Sina-Marie kan få lage en ny header.

  Hun har lagt ut et ønske på (headerplease) om du har lyst og lage til henne så trykk på bilde under nedfor ^_^
  Fikk noen brae bilder..uheldighvis klarte Sina-Marie å få blåbær på buksa og bli vått på foten.

  Her er noen bilder som ble tatt :

   

   

  Denne bilde er fra igår:


  BLOGGES :))

  2

  ...")

  Vært med Sina-Marie også en som het Leó som kom kommer fra Island, han flyttet for ca 2 uker trur jeg :) han var sikkelig awesome og kul fyr å henge med. Vi gikk til isbjørnen som er på storsvingen.

  Etter på dro vi til Leó sitt hus. ellers så vi på youtube om folk dom sang, slender, spill osv xD

  Hadde en kul dag med de ^^ Btw Leó var sånn ca 1.90 høy (!!) :O høy sier jeg bare :p

  Bildene under er tatt på skolen i fymaen :)

  Søte tubby <3

  0

  hytte bua.

  Har vell ikke forklart at jeg har min egen bua ved hytta.

  Der jeg har et rom alene *herlig*

  Er kjempe fornøyd, lettere å ta med venner eller være alene XD

  Tok bilder av rommet :))


  0

  nyksund

  Overskriften sier alt..jeg har vært i nyksund.

  Det har vært en fiske plass (kan lese mere om plassen HER)

  Det har vært sol hele dagen *herlig*, vi stoppet og grillet litt lengere unnet.

  Ellers har vi sittet i bilen tilsammen 6 timer (frem og tilbake).

  BILDER ^^ :P  Glemte å ta bilde skilte men det så sånn ut...Jeg måtte flire når jeg så skilte, ikke vanelig å se noe sånnt eller er det? XD

  0

  kort jakt++BILDEDRYSS 260712 **

  Var og gikk tur med mamma, pappa og Tubby, vi gikk til masten og ned.

  da jeg kom hjem fant jeg ikke kortet mitt (hjertet var minst i 100 XD)

  fant ut at jeg hadde kanskje mistet den på turen, det hadde jeg... "LYKKE" <3

  (får ikke til å snu bilde..så da får du heller snu pc :P)

  Tok med kamera så her kommer det BILDEDRYSS


  Gleder meg til å komme hjem til disse <3
  0

  1 bilde 3 redigering


  Synes ? ^^
  4

  BILDEDRYSS ++ opptatering

  18. Juli

  Vakset 2.etasje. Vært med Janne Og Sina-Marie.

  Fikk en søt feriegave av SIna-Marie (hjertesmykke og en klokkering)

  Vi gikk til molloen for at jeg skulle ta bilder av Sina-Marie, sånn at jeg har noe bilder jeg kan lage header av ;)

  På kveld/natt så vi nightmare on elm street...skummel men ble det er ikke en film for meg...synes den var litt dårlig.

  BILDEDRYSS <3


  Orker ikke å snu bilde, du får snu på pc :P
   

   

  0

  Outfit 12.07.12


  2

  Outfit 11.07.12  0

  Sove halve dagen :PP

  Som de andre innleggene så har jeg og Victoria våket...så vi la oss i 6 tiden og våknte i 3 tiden.

  dro hjem litt før 4, skulle spise middag/frokost xD

  Ingvild kom og vi snakket, musikk og tegnet. Ble fornøyd med disse:  Ellers har jeg vært med å lage middagen og vært med Ingvild helt til nu <3  0

  BILDEDRYSS --

  Har vasket 2 bad, brukt masse tid på Tubby, tatt masse bilder med Victoria eller skal jeg sove hos henne. Vi sitter å ser på en film om kjærlighet :P

  Her kommer bildedryss fra idag ^^:


  BLOGGES

   

  0

  BILDEDRYSS

  Har tatt bilder, det er ikke så mange men... enjoy ^^ <3
  BLOGGES guys ;)

  0

  solfylt dag

  Sina-Marie ble med mæ hjem, vi fant ut at det var varmy på verandaen....så vi tok på oss short og bikini :PPP

  Vi tok noen bilder:  Snakkes <33 <3

  SYNES ? :3

  0

  PHOTO: jordbær og sjokolade  Nam nam <3

  ble du fristet ? ^^

  Blogges:

  >MARTHE STRØMME<

  0

  PHOTO: Summer bay

  Hvis du er "home and away" fan...her er bildene av stranda der de spiller inn XD

  Blogges

  >Marthe Strømme<

  4

  FOTO: coconut + parrot

  0

  Dagens outfits ;)

  Overskriften sier alt ;)

  Alt fra cubus untatt hettejekke: Sina-Marie sin og smykkene fra: Sina-Marie (storesmykke), Janne (lille hjerte) kjent venn ("M")  ^^

   

  2

  PHOTO: Nordlandsbunad


  Blogges

  >Marthe Strømme<

  0

  PHOTO: skyer ^^

  Others Others Smiley

  Natta går å legger mæ

  Sleep Sleepy Smiley  Sleep Sleepy Smiley

   

  0

  blits

  Others Others Smiley

  Da har jeg/vi fatt en blits til kamera, pga den andre var øddelagt.

  Har vært på sangens hus og ordnet til konfirmasjonen og sånnt, gleder mæ en del til søndag ^^

  Fikk gaven fra Sina-Marie er spent på hva det er...Kan nesten ikke vente Angel Manga Smiley

  Her er noen bilder med ekstra blitsen på Mini Wink Glasses Winks Smiley

     Elea 

  Pappa ;)


  Syns?

  Blogges  >MARTHE<

  Tank Transports Smiley

  0

  Helga x)

  I helga var jeg med Janne på lørdagen, vi dro til byen for å leie en film.
  Det ende opp med at vi møtte Sondre, Varg, Sune, Micheal, Snorre og Sina-Marie på Qa. Noen kjøpte sandwich, pomfrits eller is, det var kjempe koselig....stund siden vi har hatt noe sånnt ilag <3
  Vi ble hentet av pappa i byen for vi orket ikke å gå hjem alikavell... ;) Vi spiste kylling og potetmos til middag...nam, nam. 
  Janne og æ viste ikke hva vi skulle gjøre, men vi fant en app på telf sååå vi begynte å tulle med den....vi gjorde og masse annet, som.:
  ta litt bilder, prøve flere apper, ta tattoo, chate med Sina-Marie og osv... <3 Var kjempe kosselig å ha en hel dag med jenta mi, er kjempe glad i henner. Hun har et kjempe varmt hjerte, hun passer alltid på alle rundt seg og har en din skulder å gråte på :') <3

   

  Her er alle tullebildene som ble tatt: 


  video..... Ok Wink Winks Smiley

   

   

   
  På søndag ryddet og vasket rommet hele dag, så gjorde ikke så mye Rocker Unhappy Smiley

      

  Unhappy Unhappy Smiley

  2

  bakken og div ^^

  på fredagen dro jeg i bakken med Line, Sondre, Varg og Sina-Marie, det var mye diskusjon om vi skulle dra eller ikke, men til slutt dro vi. Det var ikke så mye vind nede ved huset, men oppe på toppen var den en del vind :) Skal legge bildene ut i en annen innlegg pga den e på telfonen ;) 


  Line og Sina-Marie har sovet over hos meg siden torsdag, vi har sett film, slettet håret, hatt photoshoot, spist nudler osv... ;) Har hatt kjempe koselig, håper det gjenntar seg! <3

   


  i mårra skal jeg og Line dra i skaidi, så det blir ingen blogging i mårra ;) 

  Her er bildene fra overnattingene:

  Sina-Marie var veldig fotogen.. ;) <3


  Q: hvordan har din dag vært? ^^

  Q: bruke du å dra i bakken? xP

  Q: Hva synes du om bildene? :)

  BLOGGES:

  MARTHE

   


   

  3

  Outfit og photo shoot

  Første dagen av høstferien har jeg bare chillet og gått tur med balto og mamma  xP Jeg kjedet så mye at jeg tenkte jeg kunne ha en photo shoot og outfit bilde XD Så her e bildene :  Outfit:  Top 1 (svarte) er fra cubus.

  Top 2 (gråe) er fra bik bok.

  bukse fra Ingvild.

  Q: hva synes du om bildene? xP

  Q: Har du hatt en chill dag? x)

  BLOGGES: MARTHE - <3

   

  0

  Photo

  Har tatt noen bilder med telfonen <3 ble fornøy med de fleste bildene ^^

  Q: hva synes du om bildene ? <3

  1

  Bilderrr fra overnattingen

  Her kommer bildene fra overnattingen jeg og Sina-Marie hadde <3

  hits