• ✩✩✩✩✩✩
 • Add meg
 • Forsiden
 • ✩✩✩✩✩✩
 • 3

  Since last time

  Lokal tid: 07:58 (08.07) 

  Akkurat vært hær i en uke, wuæææ hvorfor går tia så fort?! De to siste dagene har så å si vært to rolige dager. På mandag var jeg på stranden på starten av dagen, mens på ettermiddagen dro alle til Orlando på et digeert outlet. Syns ikke det var like bra som alle andre skulle ha det til. De hadde burikker som Nike, Forever 21, Micheal Kors, Calvin Klein, Uggs osv, men de hadde ikke så gode tilbud.

  Videre i går hadde jeg skole på morgen og aktivitet på ettermiddagen. Under aktivitetstimen valgte jeg å ptøve surfing, noe som var veldig vanskeligere enn jeg hadde trudd. Klarte ikke å komme opp i en stående stilling, men det var kjempe morsomt allikavel. I gåt valgte jeg og roomien å dra på Walmart som middagsvalg der vi kjøpte middag for 5 dager fremover, økonomisk...haha! Walmart var diiiiigert, var ekstremt vanskelig å velge utifra en sort vare fordi de hadde mange typer av den samme varen. Videre på kvelden hadde vi EF Olympic, der vi ble delt opp i våres aktivitets lag. Vi måtte gjennom endel poster og konkurrerte mot et annet aktivitets lag. Vi vant ikke, men var sykt artig de ulike utfordringene vi fikk.  

  Fine Monica :)

  Dette alt jeg, Ronja, Andrea og Monica kjøpte på Walmart, hehe, lite??







  3 kommentarer

  Kristi Pedersen 08.07.2015 kl.13:58

  åh, så herlig! :D håper du får en skikkelig fin dag! <3

  Anniken Uhl Bakke 08.07.2015 kl.14:01

  Ser utrolig spennende ut! Utrolig fin blogg, fast leser fremover!

  Ha en fin sommer videre!

  Maren 12.07.2015 kl.20:38

  Høres og ser kjempekult ut. Ønsker deg en fortsatt fin sommer. Ta gjerne en titt innom bloggen min også. Hadde blitt glad for en kommentar tilbake

  Skriv en ny kommentar

  hits