• ✩✩✩✩✩✩
 • Add meg
 • Forsiden
 • ✩✩✩✩✩✩
 • 0

  Sol(regn)fylte Florida

  Lokal tid: 06:47 (03.07)

  Hei!

  Da var man endelig kommet til Cocoa Beach, etter mye venting, forsinkelse og lange flyturer. Vi ble møtt med en fantastisk solnedgang i Orlando. Vi kom ganske seint på onsdag så når vi ankom resorten, gikk vi å la oss når vi fikk tildelt rom. Jeg fikk en utrolig hyggelig og søt roomie, som heter Ronja. Vi klikket utrolig fort, så hun skal det bli koselig å dele rom med i 3 uker.
  Den første dagen her har vært ganske uoversikig, siden vi skulle få tildelt klasse, aktivitetsgruppe og finne hvor man skal være til forskjellige tider; ikke klare beskjeder og noen gang ingen. Men det blir nok bedre, når man blir bedre kjent med ting og får en plan over aktivitetene og skoletiden.
  I går hadde jeg skoletime på morgen, forså treasure hunt; handler om å ta bilder utifra de oppgavene man får, og på kvelden var det pool party. I dag skal vi på stranda, skolen på formiddagen, og på kvelden skal vi feire 4th of july. Så her kjeder man seg ikke :) Skal bort å spise frokost nu; som er himmelsk, full amerikansk måltid...føles som man spiser middag hver måltid.

  Ser ut som det blir oppdatering på morgen, da har jeg best nett :)    Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits