• ✩✩✩✩✩✩
 • Add meg
 • Forsiden
 • ✩✩✩✩✩✩
 • 0

  -Sykehusbesøk-

  Ikke la tiden gå så fort, jeg vil ikke at reisen skal nærme seg slutten. Har lyst å være her og aldri reise hjem! Den siste uke har vi hatt morgen skole, som vi si at vi har aktivitetene på ettermidagen og kveld. Noe som var ganske høvelig, selv om det var tungt å stå opp rundt 7 for å rekke bussen til skolen. Dagene har gått som en klokke sang, vi har gjort noe hele tiden. Det har vært ulike partyer, utflukter og aktiviteter, som varer til kl 10 eller 11 (i helgene) på kveldene. Så man kjeder seg ihvertfall ikke her, så EF skal ha al"krediten" for underholdningen. Siden jeg har vært så utslitt om kveldene + at nettet er mest aktive av oss studenter da. 

  Trist å tenke på at nu har man gått inn i den siste uka på språkreisen. Håper jeg blir frisk til helga, har vært forkjølet stort sett under hele turen. Kommer virkelig til å savne Malta og folkene, å kunne dra å sole seg, for så og dra rett til skolen. Hvor herlig er ikke det? Kommer et seinere innlegg om skolemiljøet og lærer måten.Tenke å lage "oppsummering"  av turen i kategoriserte innlegg når jeg kommer hjem, har prøvd i hele uka å lage innlegg, men det har vært så vanskelig å få lastet opp bilder.

  I dag ble jeg igjen på hotellet, fordi tidligere i dag fikk jeg et pusteanfall og fikk problemer med å puste. Siden jeg fikk lite oksygen til hjernen besvimte jeg og ble sendt på sykehuset. Ting går bedre og jeg har fått medisiner for å lindre forkjølelsen og hosten. Siden stort sett alle var på EF arena, er nettet supert Skal prøve å få meg litt søvn, er trøtt etter flere timer på sykehuset. I mårra er shopping før skolen, for så tivoli på kvelden. 

  Ha en fin kveld og sommer videre 

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits