• ✩✩✩✩✩✩
 • Add meg
 • Forsiden
 • ✩✩✩✩✩✩
 • 0

  -Bare start'n-  -Hei hei J

  Da har æ endelig klart å lage et innlegg, det er utrolig dårlig internett. Siden det er over 200 folk som bor på dette hotellet som skal ha nett. Typisk at når man orker å ta bilder og blogge, så er nettet treigt. Har funnet ut at tidlig på morgen er det lettest å få lastet opp bilder, så nu har æ våknet tidligere for og update here. J

  De siste dagene har vært de beste tidene på evigheter! Trur ikke æ har hatt så morsom og ledd så mye på noen få dager. Jeg deler rom med 3 andre, og vi går godt overens. På skolen har jeg kommet i en klasse som har nasjonaliteter som norske, svenske og tyske. Vi har to lærere som er jenter, Nina og Emily. De to er meget hyggelig, og synes allerede timene her er bedre enn det vi har i Norge.

  Siden vi kom på onsdag så hadde vi bare 2 dager skole, siden lørdag og søndag er fridager. Andre dagen i Malta var vi på neon disko som var mega morsomt.  Vi ble malt med selvlysende maling og det ble kastet ut glow stick, som enda funke.

  I går var vi på søster-øyen til Malta, Gozo. Der besøkte vi en kjent klippe (tror æ) og var på en sandstrand. Som var deilig, siden de siste «strandene» vi har vært på har ikke det vært sand. Det hat vært steiner ellers på EF sitt solområde. Vi var også på kinoen i Valetta, som er hovedstaden i Malta og så 22 jump street. Filmen var overraskende bra, og bedre en film nr 1.

  Dagen i dag skal gå til å være på stranda og slappe av. På kvelden skal det være disco med 90-talls tema. Skal bli artig det, ingen vet hvilket tema det skal være på discoen, så alle e uforberedte.

  Neste uka er det skole og flere aktiviteter, som æ ser frem til. Skal prøve å oppdatere så mye æ kan, men det er begrenset pga nettet.

   

  Snakkes! J
  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits